Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zeker als je een droge huid hebt, zou ik het aanraden omdat het je huid een extra hydratatieboost geeft.'

Flair Beauty testteam: Maskimizer Skin Optimizing Mask Primer van Origins

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


 

Maskimizer Skin Optimizing Mask Primer van Origins: 7/10


Prijs/kwaliteit

€ 19 voor 95 ml is niet goedkoop, maar je doet er erg lang mee. Je gebruikt het product ook niet dagelijks dus je komt met deze tube een aantal maanden toe.

Textuur/geur

Qua textuur is het vergelijkbaar met een finishing spray voor je make-up. Verder heeft het product een subtiele geur die bijdraagt aan het verfrissende effect.

Pluspunten

De Maskimizer is een masker-primer: je brengt hem aan voor je met je gezichtsmasker aan de slag gaat om het effect van het masker te vergroten. Het gaat je huid verzadigen, hydrateren en verzachten. Ik ben vooral verslaafd aan het frisse gevoel dat je van het product krijgt. Zeker in de zomer vind ik het een heerlijk product om te gebruiken.

Minpunten 

Eerlijk gezegd vind ik het moeilijk om het effect te beoordelen. Je huid voelt fris en zacht aan, maar of je gezichtsmasker zelf er meer effect door krijgt, kan ik moeilijk zeggen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Twijfelgeval. Ik heb thuis verschillende maskertjes van Origins liggen die ik niet meer kan missen, maar omdat je geen overduidelijk resultaat ziet, weet ik niet of ik deze nog een keer zou kopen. Ik wil het product wel het voordeel van de twijfel geven. Zeker als je een droge huid hebt, zou ik het aanraden omdat het je huid een extra hydratatieboost geeft.

Maskimizer – € 19 – Origins, bij Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '