Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik gebruik dit oogmasker al enkele weken en merk dat ik er altijd naar teruggrijp wanneer ik een vermoeide blik heb na een slechte nachtrust.'

Flair Beauty testteam: Marine Energy Eye Mask van Shangpree

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Marine Energy Eye Mask van Shangpree: 8/10


Prijs/kwaliteit

Je betaalt één keer € 30 voor een pot met 60 eye pads (goed voor 30 sessies), wat neerkomt op € 1 per behandeling. Helemaal niet duur, dus.

Geur/textuur

De doorzichtige vloeistof waar de pads in liggen heeft een zachte, kruidige geur. Maar tenzij je echt aan het potje gaat ruiken, valt deze niet eens op. De eye pads zelf hebben een glibberige geltextuur en een donkergroene kleur.

Pluspunten

De huid onder mijn ogen krijgt meteen een gezonde gloed en voelt gevoed aan. Voor een extra verkoelend effect kan je het product voor het aanbrengen even in de koelkast leggen.

Ik gebruik dit oogmasker al enkele weken en merk dat ik er altijd naar teruggrijp wanneer ik een vermoeide blik heb na een slechte nachtrust. Ik vind het heerlijk om ’s morgens even te ontspannen met een verkoelende verzorging tegen puffy ogen.

Minpunten

Soms durft een van de eye pads naar beneden te glijden, wat komt door de geltextuur van het masker. Check af en toe of de pads nog op de juiste plaats zitten of ga er lekker bij liggen and let it work its magic!

Zou ik het opnieuw kopen?

Met een potje zit je goed voor 30 behandelingen, dus ik kom hier nog wel even mee toe.

Ik smeer eerst mijn serum voor ik het masker onder mijn ogen aanbreng. Zelf heb ik een gemengde huid, maar als je last hebt van een droge huid, kan je zowel je serum als je dagcrème aanbrengen voordat je het masker gebruikt, voor extra hydratatie. Nadat ik het oogmasker zo’n 20 minuten heb laten inwerken, ga ik verder met de rest van mijn skincareroutine en make-up. De verpakking komt met een lepeltje om de glibberige eye pads uit de vloeistof te vissen. Handig!

Marine Energy Eye Mask bevat spirulina en extracten uit de oceaan zoals zeekelp en roodwieren die de huid helpen ontstressen en revitaliseren. Het oogmasker is rijk aan antioxidanten en helpt om rimpels te voorkomen.

Marine Energy Eye Mask –  30 – Shangpree, bij Honeysu.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '