Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De kleur blijft lang op je lippen – zeker in combinatie met de lipstick – en droogt je lippen niet uit.'

Flair Beauty testteam: Liptensity Lip Pencil in ‘Habanero’ van MAC Cosmetics

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Liptensity Lip Pencil in ‘Habanero’ van MAC Cosmetics: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

De producten van MAC Cosmetics zijn iets duurder, maar de kwaliteit is top. Ik heb verschillende producten die ik al jaren dagelijks gebruik en ben ook fan van de Liptensity-lipsticks die vorig jaar uitgebracht werden.

Geur/textuur

De textuur is iets minder vast dan een traditioneel lippotlood. Daardoor kan je het product makkelijk aanbrengen en is het ook gelijkmatig verdeeld over je lippen.

Pluspunten

Je kan het lippotlood gewoon uitdraaien, dus hoef je het niet te slijpen. Bovendien bestaat er ook een lippenstift in exact dezelfde kleur, zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een bijpassende tint.

Verder blijft de kleur lang op je lippen – zeker in combinatie met de lipstick – en droogt het product je lippen niet uit.

Minpunten

Er zijn lipproducten op de markt die nog langer blijven zitten, maar een ander minpunt kan ik zo niet meteen bedenken. Steek het potlood dus voor de zekerheid in je handtas, dan kan je tijdens de dag bijwerken indien nodig.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Ik ben al sinds mijn studies fan van de producten van MAC Cosmetics en dat is na het uitproberen van dit Liptensity Lip Pencil niet anders.

Liptensity Lip Pencil in ‘Habanero’ van MAC Cosmetics – € 19,50 – vanaf januari verkrijgbaar.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '