Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Gentle Biphase Lotion voor ogen en lippen van Galénic

Flair Beauty testteam: Gentle Biphase Lotion voor ogen en lippen van Galénic

'Door de olie is hij ook geschikt om waterproofmascara van je wimpers te halen.'

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.

Gentle Biphase Lotion voor ogen en lippen van Galénic: 6/10

Prijs/kwaliteit

€ 15,99 voor 125 ml is niet spotgoedkoop, maar ook niet heel duur.

Textuur/geur

Het product bestaat uit twee delen: een transparant olieachtig deel en een blauw waterig deel. Door de olie is het ook geschikt om waterproofmascara van je wimpers te halen. Vóór gebruik moet je goed schudden, zodat de twee producten zich met elkaar vermengen. De lotion heeft een frisse, aangename en subtiele geur.

Pluspunten

Ontschminkers die geschikt zijn om waterproofmascara van je wimpers te halen, laten vaak een olieachtig laagje achter op je ogen. Daardoor krijg ik – als ik ze gebruik – vaak last van een waas op mijn ogen, waardoor die sneller vermoeid raken. Niet echt aangenaam, dus. Deze heeft gelukkig niet dat effect.

Minpunten

Helaas voldoet de ontschminker niet helemaal aan mijn verwachtingen. Zelfs zonder waterproof mascara reinigt hij heel snel heel grondig. Ik heb drie paar watjes nodig om mijn ogen te reinigen. Maar dan dan nog heb ik het gevoel dat ze eigenlijk niet helemaal schoon zijn. De textuur is vergelijkbaar met die van een micellair water, dus iets ruwer dan ik had verwacht.

Zou ik het opnieuw kopen?

Waarschijnlijk niet.

Wellicht is dit product handig als je niet veel make-up gebruikt, maar het is in ieder geval niet opgewassen tegen mijn favoriete mascara. Hij is daardoor niet erg economisch in gebruik.

Gentle Biphase Lotion voor ogen en lippen – €15,99 – Galénic, www.galenic.com.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.