Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Dit masker is ideaal voor wie graag kleurshampoo gebruikt, maar ook extra verzorging nodig heeft.’

Flair Beauty testteam: Color Depositing Mask van Moroccanoil

Charlotte (28), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Color Depositing Mask van Moroccanoil: 8,5/10


Prijs/kwaliteit:

De prijs valt goed mee aangezien je best lang doet met één tube. Volgens mij kan je er met halflang haar zeker zes beurten uithalen.

Textuur/geur:

Het masker heeft de typische, zachte Moroccanoilgeur die ik persoonlijk héérlijk vind. Het masker voelt als een conditioner en heeft een paarse kleur.

Gebruik:

Voor Platinum – de kleur die ik uittestte – hoef je geen handschoenen te dragen bij het aanbrengen, voor intensere kleuren (bijvoorbeeld Bordeaux of Cacao) wordt dat wel aangeraden. Je brengt het masker aan op gewassen, handdoekdroog haar. Je wil geen vlekkerig resultaat, dus neem voldoende tijd om het masker gelijkmatig te verdelen (eventueel met een brede kam). Laat het 5 tot 7 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Daarna droog en style je je haar zoals je gewoon bent.

Pluspunten:

  • Het effect op mijn haar is niet echt platinablond, maar eerder asblond en daar hou ik wel van. Het krijgt een grijzige ondertoon, zonder dat het dof oogt. Ik blijf de koele ondertoon zeker een week zien (ook nadat ik mijn haar gewassen heb).
  • Ik probeer zoveel mogelijk de gele schijn uit mijn haar te houden en doe dat meestal met behulp van zilvershampoo, maar de meeste drogen mijn haar heel erg uit. Dit is een veel gezonder alternatief. Kleurspoelingen voor je haar zijn er tegenwoordig genoeg, maar er zijn er maar weinigen die je haar er ook zo gezond doen uitzien. Dit masker maakt je haar superzacht.
  • Er zijn tinten voor zowel lichte als donkere haarkleuren en het gamma zou nog verder uitbreiden.


Minpunten:

  • Het masker is bedoeld voor lichtblond tot medium blond haar. Wil je echt het zilvergrijze platinumeffect bekomen, dan moet je haar wel al heel lichtblond zijn. Mijn haar is iets donkerder blond en dan is het effect eerder subtiel.


Een blijver?

Ja, ik gebruik het voortaan om de twee weken en ben van plan om tijdens de zomer de kleur Rose Gold eens te proberen.

Productinfo:

Color Depositing Mask ‘Platinum’ – € 28 – Moroccanoil, johnbeerens.be.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '