Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Flair Beauty testteam: Bronze oogschaduwpalet van Primark

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Bronze oogschaduwpalet van Primark: 5/10


Prijs/kwaliteit

Vijf euro voor een oogschaduwpalet is heel weinig als je weet dat je er tien kleuren voor in ruil krijgt, maar helaas merk je dat al snel aan de kwaliteit van het product.

Textuur

De textuur van de oogschaduw is krijtachtig en heel poederig waardoor er veel product van je kwast valt tijdens het opmaken.

Pluspunten

De gouden en bronsachtige kleur ‘Sunseeker’ en ‘Roadtrip’ hebben een mooie metallic finish. De lichtste glitteroogschaduw ‘White Sands’ is dan weer perfect als highlight voor je binnenste ooghoek.

Minpunten

De overige glitterkleuren lijken veel gepigmenteerder in het paletje dan wanneer je ze effectief aanbrengt. Er blijft voornamelijk glitter achter op je ooglid, de kleur zie je niet echt. De beste manier om de kleuren aan te brengen is dan ook met je vingertop, zo krijg je het meest gepigmenteerde effect.

Zou ik het opnieuw kopen?

Neen. Ik betaal liever wat meer voor een betrouwbaar palet waarmee ik vlot kan werken.

Ik was een volledige make-uplook aan het uitproberen met het palet, maar toen ik bij de blauwe kleur kwam, ging het mis. Ik tikte mijn penseel een beetje – maar niet genoeg – af vooraleer ik de oogschaduw aanbracht, resultaat: meer blauwe oogschaduw onder mijn oog dan op mijn ooglid. Bovendien vond ik het moeilijk om de donkere kleuren mooi egaal aan te brengen. Eerlijk? Lang geleden dat ik zo klungelde met mijn oogschaduw.

Bronze oogschaduwpalet – € 5 – Primark.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '