Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Sea Daffodil Aqua Gel Cream van Aromatica

Flair Beauty testteam: Sea Daffodil Aqua Gel Cream van Aromatica

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Sea Daffodil Aqua Gel Cream van Aromatica: 9/10

Prijs/kwaliteit

Ik investeer enkel in beautyproducten die hun belofte waarmaken. Deze gelcrème (€ 44,90) mag dan best prijzig zijn, hij is z’n geld meer dan waard.

Geur/textuur

De geur kan ik niet anders omschrijven dan ‘lentefris’. De gelcrème heeft een vederlichte textuur.

Pluspunten

Hij dringt razendsnel in en is erg licht, dus geen puistjes of verstopte poriën meer! Ik ben ook fan van het pompsysteem, want om een of andere reden ben ik op die manier zuiniger met de crème. 

Minpunten

Het pompsysteem vind ik erg slim, maar het flesje zelf bestaat uit glas. Het weegt dus net iets te veel om in je handtas of reiskoffer te stoppen. 

Zou je het opnieuw kopen?

Yes! Na zo’n 15 jaar actief experimenteren met beautyproducten, ken ik mijn huid en weet ik wat al dan niet werkt. Een vette huid hydrateren, is – zeker in de winter – geen sinecure. Een te vette of zware crème verstopt al snel je poriën, met puistjes als resultaat (yep, zelfs op de gezegende leeftijd van 27 jaar). Deze gelcrème is dan ook een geschenk uit de hemel: hij is licht, dringt meteen in, hydrateert voldoende en voelt toch niet zwaar aan. Na 15 jaar vond ik eindelijk de dagcrème die bij me past, hoera!

Sea Daffodil Aqua Gel Cream van Aromatica – € 44,90 – verkrijgbaar bij de Belgische webshop honeysu.be.

Lees meer beauty reviews: