Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Babor Silicone Cleansing Brush

Flair Beauty testteam: Babor Silicone Cleansing Brush

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.

Babor Silicone Cleansing Brush: 6/10

Prijs/kwaliteit

Goed! De cleansing brush kost bijna 40 euro, maar aangezien je de borstelkop niet moet vervangen betaal je dit maar één keer. Geen bijkomende kosten dus! (Behalve de batterijen, die moet je na een tijdje vervangen, natuurlijk).

Pluspunten

De waterproof borstelkop is makkelijk te reinigen met water. Je hebt geen extra kosten, want je moet geen verwisselbare kop kopen.

Minpunten

De silicone borstel is heel klein. Ik heb het gevoel dat een ‘klassieke’ reinigingsborstel met lange haren veel meer effect heeft bij het reinigen van mijn gezicht dan deze silicone ‘noppen’.

Zou ik het opnieuw kopen?

Neen. Het is misschien aangenaam als een massagetoestel voor het gezicht, maar ik zou dit niet gebruiken om mijn make-up te verwijderen.

Nadat je reinigingsproduct op de borstel hebt aangebracht, masseer je met cirkelvormige bewegingen, zonder te hard te duwen. De silicone cleansing brush geeft je huid 12.000 microvibraties per minuut (volgens het persdossier, ik heb ze niet geteld). De flexibele siliconenkop met kleine noppen past zich makkelijk aan aan de vorm van je gezicht, zoals het belooft. Na gebruik heb ik niet het gevoel dat mijn huid tot diep in de poriën gereinigd is, ik heb de neiging nadien nog eens na te wassen, vooral om alle restjes make-up weg te halen. Voor een ontspannende gezichtsmassage op een reeds gereinigde huid vind ik hem wel zeker een aanrader.

Babor Silicone Cleansing Brush – € 39,50 – babor.com.

Lees meer beauty reviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.