Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De naam zegt het zelf, het is een balm-to-oil cleanser. Dat wil zeggen dat de vaste textuur zich tot een olie vormt wanneer je het product opwarmt in je handen.'

Flair Beauty testteam: Biosource Total Renew Balm van Biotherm

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Biosource Total Renew Balm van Biotherm: 8/10


Prijs/kwaliteit 

Dit product heeft opnieuw mijn aandacht gevestigd op Biotherm. Het is een betrouwbaar merk en dat voor een heel eerlijke prijs.

Textuur/geur 

De naam zegt het zelf, het is een balm-to-oil cleanser. Dat wil zeggen dat de vaste textuur zich tot een olie vormt wanneer je het product opwarmt in je handen. Wanneer je het op je gelaat hebt ingemasseerd en nadien in contact brengt met water, verandert het in een eerder melkachtige textuur.

Pluspunten 

Ik hou van reinigers op basis van olie omdat ze zacht zijn voor je huid en ze niet uitdrogen. Deze wordt mijn favoriet om te reinigen tijdens de winter.

Minpunten

Ik gebruikte mijn vingers om het product uit de pot te halen, wat niet zo hygiënisch is. Bacteriën kunnen zich makkelijk verspreiden en dat kan tot puistjes leiden. Een oplossing daarvoor zou een spateltje of lepeltje zijn om het product uit de pot te halen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Die kans is groot. Tot nu toe is dit de meest efficiënte cleanser op oliebasis die ik al heb uitgeprobeerd.

Het hele ritueel van de balm uit het potje halen, inmasseren op je gelaat en nadien afspoelen met water werkt voor mij echt relaxerend en is een vaste stap geworden in mijn avondroutine. Bovendien doet de cleanser wat hij moet doen en neemt hij alle restjes make-up weg. Ondanks mijn gevoelige ogen kan ik hem ook zonder problemen gebruiken om mijn oogmake-up te verwijderen.

Biosource Total Renew Balm – € 23,90 – Biotherm, bij Ici Paris XL.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '