Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Vivid Hot Lacquer van Maybelline

Flair Beauty testteam: Vivid Hot Lacquer van Maybelline

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Vivid Hot Lacquer van Maybelline: 7,5/10

Prijs/kwaliteit

Een lipstick of lipgloss die minder dan tien euro kost vind ik een koopje, zeker als hij doet wat hij belooft.

Textuur/geur

De geur is vanilleachtig en lichtzoet, aangenaam dus. Het is een lipgloss met de pigmentatie van een vloeibare lipstick, de textuur is vloeibaar en very glossy.

Pluspunten

Die kleur! Voor mij is dit veel meer dan een gewone lipgloss. Zelfs de nudetinten zijn enorm rijk qua kleurpigment en de glossy finish houdt nog veel langer dan ik hoopte. In tegenstelling tot vloeibare lipsticks met een matte finish droogt deze je lippen totaal niet uit.

Minpunten

Met de puntige applicator kan je al behoorlijk nauwkeurig werken, maar voor de felle kleurtjes raad ik toch aan om eerst je lippen te omlijnen met een lippotlood in dezelfde tint.

Zou ik het opnieuw kopen?

Waarschijnlijk niet, gewoon omdat mijn lipstickcollectie nu stiekem al véél te groot is, #oops. Ik moet erg veel moeite doen om een lipstick of lipgloss volledig op te gebruiken.

Ik ben blij dat de glossy finish terug is, want na al die matte lipsticks had ik zin in iets anders. ‘Unreal’ – de perfécte nude kleur – heeft mijn handtas nog niet verlaten sinds ik hem heb. Zelfs al vervaagt de glossy look na een tijdje, de kleur blijft aanwezig op je lippen.

Vivid Hot Lacquer – € 7,99 – Maybelline, bij Kruidvat en Di.

Lees meer beauty reviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.