Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'L’Oréal heeft recent het kleurengamma van de Accord Parfait uitgebreid, zodat er voor elk huidtype een tint beschikbaar is.'

Flair Beauty testteam: Accord Parfait Fond de Teint van L’Oréal

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Accord Parfait Fond de Teint van L’Oréal: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Een normale prijs voor een foundation uit de drogist, maar de kwaliteit is wel veel beter dan die van zijn concurrenten.

Textuur/geur

Het product is geurloos (vind ik belangrijk voor een fond de teint). Hij heeft een vloeibare textuur, bijna lopend zelfs.

Pluspunten

Ik gebruik de lichtste tint met een gele ondertoon en die bevat superkleine goudkleurige deeltjes die je bijna niet ziet met het blote oog (ik heb héél eerlijke belichting in mijn badkamer), maar die wel voor een glowy effect zorgen. Dat, én de combinatie met de matte finish van de foundation zorgt voor een natuurlijke look. Volgens mij is hij dus zeker geschikt voor zowel de droge, gemengde als vette huid.

Minpunten

De foundation durft soms wat vast te hechten aan de donshaartjes op mijn huid, maar als ik lang genoeg blend met een vochtig make-upsponsje, krijg ik toch een mooi egaal resultaat.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik kocht hem vroeger al, maar nu heb ik pas de tint gevonden die écht perfect bij mijn huid past.

L’Oréal heeft recent het kleurengamma van de Accord Parfait uitgebreid, zodat er voor elk huidtype een tint beschikbaar is. De tint die ik vroeger gebruikte, was net iets te koel voor mijn huid, de variant die ik nu gebruik, heeft dankzij de gouden deeltjes wél de perfecte ondertoon. Hij blijft bovendien de hele dag goed zitten en wordt niet vlekkerig na een tijdje.

Accord Parfait – € 16,99 – L’Oréal, verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '