Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn om je huid te beschermen tegen veroudering en fijne lijntjes.'

Flair Beauty testteam: 7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Sheet Mask van Leaders

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Sheet Mask van Leaders: 9/10


Prijs/kwaliteit

Een sheet mask van Leaders kost normaal gezien € 5, maar momenteel zijn ze in promotie voor € 3,90 per masker. Dat is een normale prijs voor een kwalitatieve verzorging.

Geur/textuur

Het witte masker is doordrenkt met een doorzichtige gel, met beschermende folie aan beide kanten, die je moet verwijderen alvorens je het masker aanbrengt op je gezicht. De geur is eerder zacht en onopvallend, wat ik prettig vind aangezien het product een tijdje op je huid moet liggen. Ook de textuur vind ik aangenaam. Eenmaal je de vorm juist op je gezicht hebt gekregen, blijft de sheet mask goed op zijn plaats liggen. Ik kan niet 25 minuten lang stilzitten, dus gelukkig druppelt de gel niet van het masker.

Pluspunten

Mijn huid voelde heel zacht, gevoed en gekalmeerd aan na het masker. Naargelang je doel (bijvoorbeeld veroudering tegengaan of beschermen tegen stadslucht) vind je een bijpassend maskertje in het assortiment. Ik heb vier maskers van Leaders getest en was telkens heel blij met het resultaat. Ik zag niet meteen een verschil in resultaat tussen de maskers, maar de variatie zit ’m in de ingrediënten.

Minpunten

Er valt niet echt een minpuntje te melden, behalve dan dat het jammer is dat de 7 Wonders Amazonian Açaí Revitalizing Mask uit het assortiment lijkt te zijn verdwenen. Hopelijk wordt hij weer aangevuld in de webshop, en anders heb je nog genoeg keuze uit de vier andere maskers.

Zou ik het opnieuw kopen?

Jazeker!

Naar mijn mening kan je er nooit vroeg genoeg bij zijn om je huid te beschermen tegen veroudering en fijne lijntjes. Als eerste heb ik dan ook de paarse 7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Sheet Mask getest. Hij belooft rimpels tegen te gaan dankzij verjongende ingrediënten zoals kokosnoot en cranberryolie. Ik heb alle maskers getest, behalve het oranje exemplaar, aangezien aftersunverzorging nog niet van toepassing is met het huidige weer. Hoewel de verpakkingen andere kleuren hebben, zien de maskers er vanbinnen allemaal hetzelfde uit.

7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Sheet Mask – 3,90 – Leaders, bij honeysu.com.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '