Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTONEWS

Haar prinsessenhuid is nu binnen handbereik!

Dit zijn de favoriete beautyproducten van Kate Middleton

Kate Middleton ziet er altijd stralend uit, no matter the weather. Eindelijk hebben we een lijstje kunnen bemachtigen van haar favoriete beautyproducten. En er is meer goed nieuws, want haar koninklijke beautyritueel is ook betaalbaar voor gewone stervelingen!


 

Schoonheid begint bij een gezonde huid, en ook de hertogin van Cambridge heeft dat goed begrepen. Kate Middleton zweert daarvoor bij de producten van Dr. Karin Herzog, een Zwitsers skincaremerk dat gebruikmaakt van zuurstof om de huid een extra boost te geven. Specifiek zijn hydraterende crème Vita-A-Kombi 1 en Mild Scrub haar favoriete producten.

Verder gebruikt ze Organic Rosehip Oil van Trilogy om haar huid stralend te houden, en ’s nachts brengt ze voor het slapengaan Beauty Sleep Elixir van Beuti Skincare aan.

Als het op make-up aankomt, houdt de moeder van twee het classy en verzorgd. Voor haar ogen kiest ze resoluut voor Naked Palette van Urban Decay. Als finishing touch brengt ze Lancôme’s Hypnôse Mascara aan in de kleur zwart.

Kate heeft haar eeuwige blos op de wangen te danken aan Shimmer Brick Compact in de kleur Bronze van Bobbi BrownVermoeidheid en imperfecties verbergen doet ze met de correctorpen Touche Éclat Highlighter/Concealer van Yves Saint Laurent. Op haar lippen draagt ze vaak een zachte en matte lipstick zoals Sandwash Pink van Bobbi Brown.

 

Bron: Allure


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '