Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De vijfjarige meid schittert aan de zijde van haar mama Kim Kardashian en oma Kris Jenner in een campagne van het Italiaanse modehuis Fendi.

ZIEN: North West haalt haar beste poses boven voor eerste modecampagne

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

North West, de vijfjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, heeft zonet haar eerste stapjes in de modellenwereld gezet. De kleine meid schittert namelijk aan de zijde van haar mama en oma Kris Jenner in de intieme #MeandMyPeekaboo-campagne van het Italiaanse modehuis Fendi.


Dat het hard gaat in het Kardashian-imperium, is niets nieuws. Momager Kris Jenner haalt voor haar dochters de ene commerciële samenwerking na de andere binnen, en nu mag ook kleindochter North West zich aansluiten bij het familiebedrijf. De vijfjarige meid schittert samen met haar mama en oma in openhartige en spontane beelden voor het Italiaanse luxehuis Fendi. Een job waar menig opkomend model van droomt, maar North nu dus al op haar cv kan zetten.

Intieme blik


De campagne viert het tienjarig bestaan van de ‘Peekaboo’-tas, een van de meest iconische tassen die het Italiaanse modehuis ooit maakte, met een prijskaartje van zo’n 4000 euro. Fendi wil op deze manier duidelijk maken dat de tassen tijdloos zijn en van moeder op dochter worden doorgegeven. En wie kunnen dat idee beter belichamen dan drie generaties Kardashians? ‘In het geval van de Kardashians zijn het drie sterke vrouwen met elk een sterke persoonlijkheid. Het is een iconische familie, waarvan de leden vooral bekendstaan om hun uiterlijk. Wij wilden juist een intiemere kant van hen laten zien’, aldus Venturini Fendi aan modewebsite WWD. In de korrelige film zien we dan ook de zachte blik van momager Kris, Kim met natuurlijke make-up en North die op Kims schoot zit.

https://www.instagram.com/p/BlB47qZgMkU/?hl=nl&taken-by=marcushyde

Om de cirkel helemaal rond te maken worden de beelden van de campagne begeleid door Kanye’s hit ‘Love Lockdown’. ‘Een logische keuze’, klinkt het bij de Fendi-ontwerpers, aangezien ze al jaren goed bevriend zijn met de rapper en hij in 2009 nog stage liep bij het modehuis om er meer te leren over de luxe-industrie. Vanaf morgen worden alle beelden via Fendi’s sociale media verspreid en wij verwachten dan ook de nodige spam op Kris’ Instagramaccount…

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '