Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Spaarde jij jarenlang voor die ene designertas? Of koop je elke maand een nieuwe? Wij willen jouw verhaal horen!

OPROEP: Flair zoekt lezeressen met een zwak voor handtassen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Heb jij meer handtassen dan je eigenlijk aan je schouders kan hangen? Of spendeerde je stiekem je halve maandloon aan één specifieke designertas? Dan heb je zonet het juiste artikel aangeklikt! Flair is namelijk op zoek naar lezeressen met een zwak voor handtassen die ons een kijkje willen gunnen in hun collectie.

We hoeven er niet om te liegen: iedereen heeft een guilty pleasure. De ene krijgt al pretlichtjes in de ogen bij het horen van een goed draaiende motor, de ander kan dan weer uren spenderen tussen handtassen. Al zijn we bij Flair vooral in dat laatste geïnteresseerd. Voor een reportage zijn we dan ook op zoek naar lezeressen die willen getuigen over hun liefde voor handtassen.

Deel jij je collectie handtassen met je mama of beste vriendin? Koop je werkelijk élke maand een nieuw exemplaar (en verstop je het vervolgens voor je huisgenoten)? Of wist jij na een hele strijd een limited edtition exemplaar te pakken krijgen? Vertel het ons alvast even kort in onderstaand formulier en wie weet schitteren jij en jouw pareltjes binnenkort in ons magazine!

PS uiteraard willen we jouw pronkstuk(ken) ook zien en daarom zal onze fotograaf ook een portret van jou nemen in onze studio in Kontich. Laat dus zeker weten welke data je eventueel niet kan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '