Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze schakelde voor het ontwerp de hulp in van een jonge creatieveling.

Millie Bobby Brown brengt nieuwe collectie uit met Converse

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Millie Bobby Brown slaat voor de derde keer de handen in elkaar met Converse om een sneakercollectie te lanceren. Dit keer doet ze dit niet alleen. Ze schakelde de hulp in van een jonge illustratrice.


Millie Bobby Brown (17) bracht in 2019 twee Converse-collecties uit. De eerste draaide helemaal rond haar liefde voor de oceaan en zeedieren. De tweede was kleurrijk en bevatte patches. Dit keer ontwierp ze de sneakers samen met de jonge creatieveling Pauline Wattanodom (20) uit Thailand. De collab kreeg dan ook de naam #MillieByYou.

Pastelkleuren


De ‘Stranger Things’-actrice had een Zoommeeting met de ontwerpster @paulinethebeansprout over hoe ze het zouden aanpakken. Zo kwamen ze overeen dat meisjes niet per se roze moeten dragen. Pastelkleuren sluiten dan weer wel aan bij Millie. ‘Het is rustgevend en dat is hoe ik naar vrouwen kijk. Ze zijn erg gracieus’, vertelt ze.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Imperfecties


Daarnaast pleitten ze ook allebei voor imperfecties, ook in de schoenen. ‘Je hoeft niet binnen de lijnen te kleuren, je hoeft niet perfect te zijn’, legt de zeventienjarige celeb in bovenstaande video uit. In een post gedeeld door Converse staat ook een statement van Millie te lezen. ‘Voor mij is mode een sterke expressie van wie we zijn als meisjes en het draagt bij aan ons gevoel van identiteit. Mondige vrouwen maken vrouwen sterker. Hoe meer mensen mij sterker maken, hoe meer ik anderen wil sterk maken. Dat is een nooit eindigende cyclus van geweldige vrouwen zoals Pauline.’

De volledige collectie bestaat uit twaalf verschillende sneakers, waarvan zes met een dunne en zes met een chunky zool. Op elke schoen prijkt hetzelfde ontwerp van Pauline: een pinky promise in verschillende kleuren. Het resultaat van die collab is vanaf nu beschikbaar op Converse.com. Je kan de schoenen ook online personaliseren zodat ze volledig jouw eigen smaak zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht dat is gedeeld door @milliebobbybrown


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '