Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Iemand nood aan outfitinspiratie?

Dit Instagramaccount verzamelt de coolste outfits in de straten van New York

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Vormt Instagram voor jou een onuitputtelijke bron aan outfitinspiratie, maar heb je het gevoel dat je iedereen al volgt? Dan kan het Instagramaccount @watchingnewyork misschien wel soelaas bieden. Het verzamelt namelijk de coolste looks van fashion queens and kings in de Big Apple.

Tijdens de beruchte fashion weeks neemt een horde streetstylefotografen naar goede gewoonte de trottoirs in om er de leukste looks bij modeshows op beeld vast te leggen. Dat levert een flinke dosis outfitinspiratie op, maar we zien daarbij wel steeds dezelfde gezichten opduiken. Denk maar aan influencers als de Duitse Xenia Adonts of celebrities als Cara Delevingne of zelfs Kendall Jenner. Maar de kledingstijl van doodgewone mensen in de straat weet ons misschien nog wel het meest van al te boeien. En laat het nu net die stijlvolle bende zijn die fotograaf Johnny Cirillo in zijn home town New York in het vizier neemt.

Eigenzinnig

De man beschouwt zijn Instagramaccount @watchingnewyork als een fotoproject dat volledig gewijd is aan wat hij als mode aanziet in de straten van New York. En een korte scrolsessie doorheen zijn feed toont al snel dat die erg eigenzinnig, maar wel draagbaar is. Verwacht je dus niet aan bombastische tutu’s en torenhoge hakken waarin Carrie Bradshaw onverbiddelijk een taxi tot stilstand probeert te krijgen. Wel aan comfy looks die je aan kan om naar het werk te gaan of boodschappen te doen in de stad. Handig als je nog eens een outfitcrisis hebt! 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '