Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Prijskaartje van het niemendalletje? 1,7 miljoen euro!

ZIEN: zo ziet de Fantasy Bra van Victoria’s Secret van dit jaar eruit

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

In minder dan een maand tijd pakken de Angels hun biezen richting Shanghai voor de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show, en we weten ein-de-lijk wie de legendarische Fantasy Bra zal dragen en hoe het spektakelstuk eruitziet.


Niemand minder dan Lais Ribeiro zal op 28 november op de catwalk in Shanghai mogen pronken met de iconische Fantasy Bra. Het 27-jarige Braziliaanse model werd in 2015 verkozen tot Angel en werkt al sinds 2010 samen met Victoria’s Secret.

Behaatje van 1,7 miljoen euro


De officiële naam van de prachtige beha luidt de ‘Champagne Nights Fantasy Bra‘. De goudkleurige beha is bezet met diamanten, gele saffieren en blauwe topaas. Prijskaartje van dit niemendalletje? Zo’n 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro).

Ik kwam binnen en toen ik ‘m paste, begon ik te huilen.


Naar het schijnt hoorde Ribeiro pas bij de fittings (het moment waarop alle modellen hun outfits moeten doorpassen voor de grote show) dat ze de Fantasy Bra zou mogen dragen. ‘Ik had geen idee dat de fitting bedoeld was voor de beha. Ik kwam binnen en toen ik ‘m paste, begon ik te huilen. Het was ongelofelijk’, vertelde ze aan Vogue.

https://www.instagram.com/p/Ba9C8CSFz7a/

Elk jaar selecteert Victoria’s Secret een van z’n Angels – de modellen die je ziet in de campagnes, tv-spotjes en beelden op sociale media doorheen het jaar – om de met juwelen bezette Fantasy Bra, die vaak buitensporig duur is, te dragen.

De voorgaande jaren kregen Claudia SchifferHeidi Klum (tweemaal!), Gisele Bündchen (ook twee keer!) en Miranda Kerr de eer om met de fancy beha te pronken. Vorig jaar mocht Jasmine Tookes op de catwalk in Parijs paraderen met de Bright Night Fantasy Bra.

De Victoria’s Secret Fashion Show vindt dit jaar plaats op 28 november in Shanghai.

Bron: Glamour en Vogue


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '