Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty - 20th Century Fox

Fans gaan uit hun dak! 😂

ZIEN: Anne Hathaway herbeleeft een ‘The Devil Wears Prada’-momentje tijdens New York Fashion Week

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

New York Fashion Week zit erop! Vijf dagen lang holden de meest stijlvolle figuren er van modeshow naar modeshow. Sterren zijn er graag geziene gasten. Zo zakten Kourtney Kardashian, Shawn Mendes en zelfs Sarah Jessica Parker af naar ‘The Big Apple’. De meest spraakmakende passage gaat echter naar Anne Hathaway, want de actrice droeg een outfit die refereerde naar haar personage in ‘The Devil Wears Prada’.

Gisteren presenteerde Michael Kors onder grote belangstelling de lente- en zomercollectie voor volgend jaar en we kunnen je alvast verklappen dat knalkleuren als limoengroen, maar ook franjes nergens heen gaan. Toch zijn het niet de ontwerpen die viraal gaan, maar wel beelden van actrice Anne Hathaway die frontrow zat bij de modeshow. De 39-jarige actrice had haar haren daarbij in een hoge paardenstaart, inclusief pony, en straalde in een eenvoudige zwarte coltrui met daarop een bruin jasje.

©Getty

Een look die verdacht veel weg heeft van wat haar personage Andy droeg in de laatste scène van ‘The Devil Wears Prada’. Je weet wel, de scène waarin ze net een sollicitatiegesprek bij The New York Mirror achter de rug heeft en vervolgens Miranda – de koele kikker die haar verrassend genoeg wel een positieve referentie schreef – aan de overkant van de straat spot. De twee wisselen een veelzeggende blik voordat Miranda in haar auto duikt en haar chauffeur het iconische bevel ‘Go!’ geeft.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En alsof de outfit nog niet genoeg was, mocht Anne gisteren plaatsnemen naast Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour. Of dat nu een toevalligheid is of een slimme zet van het management laten we even in het midden. Wat wel zeker is, is dat fans van ‘The Devil Wears Prada’ helemaal uit hun dak gaan. Wij weten alvast wat te kijken vanavond. 😛

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '