Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Urban Decay

50 shades of yay!

Dankzij deze nieuw app test je je favoriete lipstickkleurtjes zonder het huis te verlaten

Wij houden van online shoppen, maar als het op beautyproducten aankomt, testen we de kleurtjes toch liever eerst even uit vooraleer we ze aanschaffen. Gevolg: je moet effectief je huis verlaten. Urban Decay heeft hier iets op gevonden en lanceerde een app om jouw favoriete kleurtjes te testen zonder de deur uit te gaan.

De nieuwe app, die samenviel met de lancering van Urban Decay's nieuwe Vice Lipstick-lijn, laat je een foto uploaden en er elk tintje virtueel op uitproberen. Ben je fan, dan kan je naar rechts swipen en wordt de foto opgeslagen in een album dat je ook kan delen met je vrienden. Toch niet helemaal jouw kleurtje, dan swipe je naar links en verdwijnt het beeld.

 

Urban Decay Vice Lipstick App

 

Niet helemaal overtuigd dat je zo'n Tinder-achtige app nodig hebt om te kijken welke lipstick bij je past? Wij deden de test en de kleurtjes zien er verbazend realistisch uit, en ook over de afwerking hebben we weinig opmerkingen. En als je weet dat de Vice Lipstick in zo'n 100-tal tinten komt, ben je er in reallife toch wel een tijdje mee bezig. Dankzij de app kan je dus alvast even het kaf van het koren scheiden. Ideaal tijdverdrijf terwijl je lief naar het voetbal kijkt, denken wij dan.

 

De app bestaat voorlopig alleen voor iOS

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '