Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Crop tops voor meisjes met een maatje meer

Catherine Kosters
Amerikaanse actrice Mindy Kaling liet onlangs een streepje buik zien bij een very stylish outfit en kreeg daarvoor heel wat lof van mensen die dat "durven" vonden voor een iets rondere dame. Haar reactie? "Ik ben niet moedig omdat ik een crop top draag!" Wij zijn het helemaal eens en zetten een paar tips op een rij om te bewijzen dat iederéén de zomertrend zonder problemen aankan.

De veilige optie

Iedereen, maar dan echt iedereen kan een crop top aan. Welke maat je ook hebt. Waag je je voor het eerst aan de korte top en ben je nog niet zelfzeker genoeg voor een volledig ontbloot middenrif, kies dan voor een stuk dat tot net op je broek/rok/short valt. Als je je handjes in de lucht steekt – al aan het oefenen voor de festivals – ziet de wereld een stukje buik, maar verder blijft alles veilig bedekt.

 

Forever 21Top – € 10,75 – Forever 21+.

 

De creatieve oplossing

Een beetje vel laten zien zonder all the way te gaan kan dankzij een crop top met transparante overgooier. Kopieer de look hieronder met een twee-in-één stuk, of draag een doorzichtig hemd over je topje. Sexy en toch (redelijk) subtiel!

 

AsosTop – € 35,12 – Asos Curve.

 

Doe de Mindy

De manier waarop Mindy haar crop top draagt, is eigenlijk perfect. Of je nu dik of dun bent, blote navels zijn een beetje tacky tenzij je de Spice Girls gaat playbacken. Dus draag je best een broek of rok met hoge taille en toon je maar een streepje middel. Zo toon je het smalste deel van je lichaam en blijven eventuele vetrollen verborgen. P.S.: Een two-piece in één kleur of met een fijne print doet je er ook slanker uitzien.

 

Mindy KalingDus Mindy moedig? Niet per se. Stijlvol? Hell yes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '