Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fotografie: Ysaline Pollet - Editing: Anke Desmet

Van bubble braids over strassteentjes tot bedazzled haar.

WECANDANCE: 14 beautylooks gespot op het strand van Zeebrugge

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

WECANDANCE is aan z’n achtste editie toe. Het eerste weekend is vandaag van start gegaan. Team Flair was er uiteraard bij om de outfits in thema Just an Illusion en de leukste beautylooks te spotten op het strand van Zeebrugge. Deze make-uplooks, kapsels en haaraccessoires vielen ons alvast op!

Beachwaves met vlecht en glitter

Shanti (25) kwam voor de eerste keer naar WECANDANCE en koos voor beachwaves. Ze liet op het strand van Zeebrugge haar wavy haar invlechten en haar kapsel werd afgewerkt met lichtblauwe glitters. Helemaal matchy matchy met haar outfit!

 

Neon glitters en roze eyeliner

Make-upartiest Sanne (31) uit West-Vlaanderen komt voor één dagje naar WECANDANCE en deed haar beautylook daarvoor uiteraard helemaal zelf. Ze is eigenlijk gespecialiseerd in kindergrime en facepainting, maar haalt ook voor een trouw of feestje graag haar make-upborstels boven. Dit is de ideale gelegenheid om zichzelf nog eens extra op te maken. MAC Cosmetics en Makeup Revolution staan bovenaan haar lijstje van favoriete merken.

Speldjes en boxer braids

Voor Kimberly (26) en Sharon (26) is het de eerste keer op WECANDANCE. Ze zochten inspiratie op Pinterest, webshops en trokken zelfs naar Antwerpen en kwamen zo tot hun look. Kimberly draagt speldjes en heeft roze-paarse make-up op. Sharon koos voor coole boxer braids. De vriendinnen overlegden en stuurden foto’s naar elkaar door ter goedkeuring. Kimberly gebruikt graag het beautymerk Benefit Cosmetics en laat zich regelmatig inspireren door Kylie Jenner.

Netsjaaltje in het haar

Voor kledingontwerpster Anna-Bo (22) is WECANDANCE een jaarlijkse traditie. Ze kwam voor de eerste keer naar het strandfestival op haar negentiende. Ze vindt het thema leuk, maar niet makkelijk voor de boys. Zelf draagt ze normaal ook veel wit, dus felle kleuren was een uitdaging. Haar make-up en het sjaaltje in haar haar stemde ze af op haar outfit.

Bedazzlede lokken

Pauline (24) en Lisa (25) spenderen het hele weekend in Knokke en nemen er een dagje WECANDANCE tussendoor bij. Ze haalden voor hun haarlook inspiratie op TikTok en plakten diamantjes in hun lokken, want zoals jullie wel weten is de bedazzler hot daar. In het dagelijkse leven gaan ze voor een natural look, maar voor een festival of feestje vallen ze graag wat meer op.

Strassteentjes op en rond de ogen

Voor Laurine (23), Aura (23) en Laura (24) is het de eerste keer WECANDANCE. Het thema vonden ze persoonlijk een beetje moeilijk, maar ze lieten zich met plezier inspireren door Pinterest en Instagram. De strasssteentjes op en rond hun ogen haalden ze bij Zara.

Hippe hoofdband

De 24-jarige Manon is hier op teambuilding met haar collega’s van de Belgische webshop Les Jumelles, waarbij ze ook haar hoofdband haalde. Voor haar was het thema wel piece of cake. Volgens haar kan Illusions vanalles betekenen en dat vindt ze heel leuk. In het dagelijkse leven houdt ze het sober met mascara, maar voor de festivals experimenteert ze met beauty.

Bubble braid

Sophie (23) is geen newbie als het aankomt op WECANDANCE, want ze is hier al voor de derde keer. Voor haar look heeft ze hard gezocht op Instagram en landde uiteindelijk op een hoge bubble braid. Wij zijn fan!

Hair tinsels

Voor Lieselot (25) is het haar allereerste keer WECANDANCE. Ze vindt het een heel leuk thema, maar het ligt wel volledig buiten haar comfortzone. Ze koos voor tinsels van Aliexpress die ze in haar haar knoopte. Normaal kiest ze voor een meer natural look waarbij ze enkel mascara gebruikt en contourt.

Twee staartjes en enkele strassteentjes

De Belgische Thaís (23) met Zweeds-Braziliaanse roots hield haar beautylook sober. Eigenlijk is ze niet zo into make-up, maar ze maakte er toch iets leuks van. Ze koos voor twee speelse staartjes en bracht rond haar ogen strassteentjes aan van Di.

Kleine bubble braids

Anneleen (26) koos voor haar eerste bezoek aan WECANDANCE voor twee kleine bubble braids in haar zwarte haar. Ze zocht op Pinterest naar festival looks voor kort haar en kwam zo terecht op een handige TikTok-tutorial. Ze liet haar wenkbrauwen en eyeliner tatoeëren, maar is verder heel vaak met make-up bezig. Naar eigen zeggen heeft ze zo’n 25 paletten in allerlei kleuren. Voor haar favo merk Tarte Cosmetics zou ze speciaal naar Spanje gaan. Ze laat zich graag inspireren door Laura Lee uit Los Angeles.

Scrunchie en glitters

Alexandra (27) was in 2018 al eens op WECANDANCE en besloot het nu voor een tweede keer over te doen. Ze draagt vaak kleur en experimenteert dan ook graag met make-up. Het thema was voor haar geen probleem. Haar scrunchie komt van H&M en ze creëerde haar ooglook met make-up van merk Martine Cosmetics. Ze haalt ze ook regelmatig inspiratie bij het merk en haar oprichtster Gaelle Garcia Diaz.

Van bubble braid naar space buns

Febe (22) arriveerde op het festival met de trendy bubble braid, maar ontdekte de hair booth waar je jezelf gratis een kapsel kan laten aanmeten. Ze surfte naar Pinterest op zoek naar een leuk voorbeeldje en stapte buiten met ingevlochten space buns en glitter.

Bedazzled baard

Jannes (23) liet zich door goeie vriendin Camille overtuigen om zijn baard te laten bedazzlen. Al hoefde ze daar niet veel moeite voor te doen. Voor WECANDANCE mag een beetje bling wel, maar het is niet iets wat hij in het dagelijkse leven zou kiezen als look.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '