Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze nieuwe beautyfarmpocket kunnen jij én je plus-one genieten met twee voor de prijs van één. 😍

UITGETEST: Flairmarketeers Eline en Evelien gingen ontspannen bij spa en naaktsauna The White Oak in Kampenhout

Jippie, dankzij onze nieuwe beautyfarmpocket die je deze week bij je Flair vindt, kunnen jij én je plus-one weer even helemaal genieten voor de prijs van één. Klinkt dat niet zalig?! Productmanager Eline ging ontspannen bij spa en naaktsauna The White Oak in Kampenhout.

Om met een dijk van een cliché te beginnen: het gloednieuwe wellnessparadijs The White Oak in Kampenhout is een echte oase van rust. Zodra je binnenstapt in dit prachtige pand val je van de ene verbazing in de andere en vergeet je meteen dat je hier eigenlijk op een drukke steenweg zit.

Spa en sauna The White Oak is een spiksplinternieuw complex in het Vlaams-Brabantse Kampenhout en beschikt dan ook over alle hedendaagse luxe en comfort. Je wordt (bijzonder hartelijk!) verwelkomd aan een stijlvol ingerichte receptie en zelfs de kleedruimte met lockers straalt klasse uit. De verschillende sauna’s – die gaan van 65 °C tot 100 °C – zien er stuk voor stuk piekfijn en verzorgd uit en ruiken heerlijk.

The White Oak
Het buitenzwembad van The White Oak in Kampenhout.

Verder is er ook een binnen- en buitenzwembad met prachtig zicht op de tuin en zijn er verschillende stoom-, wissel- en dompelbaden (kan je nog volgen?). De rustruimtes zijn zo mooi ingericht dat het bijna zonde is om er je ogen te sluiten voor een dutje en dan hebben we het nog niet over het restaurant gehad. Zowel het interieur als de gerechten zijn 100% Pinterestwaardig.

Muziek, mist en regen

Ik kan nog wel even doorgaan met dit adres te bestoefen en de loftrompet boven te halen. Zo is er bijvoorbeeld de unieke watervaldouche. Wandel de geluidsdichte kamer binnen, stap enkele trapjes naar beneden en ga onder de waterval staan. De waterstralen zorgen voor een instant masserend effect. Hadden we het al gehad over de mysterieuze Aquamoon? Volg – letterlijk – het verlichte pad naar deze belevingsdouche en laat je verrassen door muziek, mist, regen en een kraag van water rond je hoofd.

The White Oak
Tussen het relaxen door kan je in het restaurant van The White Oak terecht voor een hapje en een drankje.

Oh ja, de scrubsessie in het stoombad, daar moet je zeker ook aan deelnemen! Terwijl de ervaren instructeur de temperatuur nog wat de hoogte injaagt door met z’n handdoek te zwieren, genieten jij en je poriën van de warmte en scrub je jezelf zo lang je maar wil.

Met een babyvelletje weer buiten

Na een paar uur saunaplezier was het tijd voor een gelaatsverzorging en dat was er eentje om u te zeggen. Vijftig minuten lang wordt je gelaat gereinigd, gescrubd, gemasseerd en gesoigneerd door uiterst professionele handen. En dat allemaal op een zalig verwarmde behandeltafel en met een zacht deuntje op de achtergrond. Om ook te eindigen met een dijk van een cliché: we kwamen hier écht helemaal zen en met een babyvelletje weer buiten.

The White Oak
Collega’s Eline en Evelien genoten van een heerlijk deugddoende gelaatsverzorging.

Wil je zelf dat wauwgevoel ervaren bij The White Oak? Voor de Flairprijs van € 132 voor 2 personen krijgen jullie een hele dag toegang tot de wellness en staat er ook een gelaatsverzorging, massages en nog heel wat leuks op het programma. Good to know: The White Oak is een naaktsauna, enkel op woensdag en de 1ste en 3de zaterdag van de maand is het badkledingdag en is badkledij verplicht.

Beautyfarm

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '