Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je veel spanning vasthoudt in je gezicht en nek is dit pure verwennerij'

Theraface Pro van Therabody: ‘Een investering, maar wel verschillende behandelingen in één toestel’

Charlotte (30), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Theraface Pro van Therabody : 7,5/10

Prijs/kwaliteit

We kunnen er niet omheen: 399 euro is een flinke investering. Maar als je uitrekent wat je betaalt voor al deze behandelingen in een instituut, kom je ongetwijfeld veel duurder uit.

Hoe werkt het?

Theraface Pro is een gezichtsverzorgingstool met veel verschillende functies. Daarvoor gebruik je telkens een ander opzetstuk.

 • Percussietherapie: spiermassage tegen hoofd- en kaakpijn.
 • Lichttherapie: LED-licht in verschillende kleuren dat werkt tegen acne en tegen huidveroudering.
 • Reiniging: een reinigingskop die kan gebruiken in combinatie met je favoriete cleanser.
 • Microstroomtherapie: kleine stroomstootjes die de huid stimuleren om elastine aan te maken waardoor ze steviger wordt.
 • Cryotherapie: verkoelend en ontzwellend, bijvoorbeeld om wallen te bestrijden.
 • Warmtetherapie: ontspannend en kalmerend.

Pluspunten

 • De percussietherapie werkt echt meteen om je spieren te laten ontspannen. Als je iemand bent zoals ik die doorheen de dag veel spanning vasthoudt in het gezicht en in de nek is dit ’s avonds echt verwennerij. Ik gebruik de tool dus ook om mijn nekspieren te masseren. Zalig!
 • Sinds ik 30 ben geworden en minder slaap door de komst van onze baby, merk ik dat mijn huid slapper is geworden. Ik heb dus hoge verwachtingen van de microstroomtherapie, want het is bewezen dat dit verstevigend werkt voor je gelaat.
 • De cryotherapie vind ik heel indrukwekkend. Verkoeling helpt om zwelling tegen te gaan en is dus ideaal als je last hebt van vochtophoping door vermoeidheid of omdat je de avond ervoor alcohol hebt gedronken. Het opzetstuk voor cryotherapie wordt op nog geen 10 seconden ijskoud en voelt heerlijk rond de ogen. Ook ideaal om op je slapen te gebruiken als je last hebt van migraine.

Minpunten

 • De prijs.
 • Misschien ligt het aan mij, maar als ik de percussiestand in mijn gezicht gebruik vibreert het zo hard dat mijn neus en lippen er heel erg van kriebelen.
 • Niet echt een minpunt, maar eerder een reminder aan mezelf: dit is het soort behandelingen dat je op consequente basis moet volhouden om optimaal resultaat te krijgen. Je moet er dus wel dagelijks (of toch meerdere keren per week) tijd voor maken om het toestel te gebruiken.

Een blijver?

Ja, ik hoop oprecht dat ik het volhou om dit dagelijks te gebruiken. Zeker de microstroomtherapie, want die zal op termijn ongetwijfeld haar vruchten afwerpen.

Productinfo

Theraface Pro – € 399 (Basisset met opzetstukken voor reiniging, percussietherapie en microstroom. Voor de opzetstukken voor cryo- en warmtetherapie betaal je € 99) – Therabody, shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '