Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laure van Hijfte

Gebruik bijvoorbeeld lipstick op de wangen en oogleden.

9 snelle make-uphacks die je helpen tijd te besparen

Make-up is geen must en het is helemaal prima als je daar even geen zin in of tijd voor hebt. Voel je je toch beter als je opgemaakt de deur uitgaat, bespaar dan tijd met deze 9 snelle make-uphacks!

Gebruik lipstick op de wangen en oogleden.

Gebruik lipstick niet alleen op je lippen, maar ook om je wangen en zelfs je oogleden snel wat kleur te geven. Vooral perzik- en koraaltinten passen bij veel huidtinten en zorgen meteen voor een fris voorkomen.

Breng huidkleurig oogpotlood aan op de waterlijn.

Een huidkleurig oogpotlood aanbrengen op je waterlijn duurt maar 10 seconden en geeft je meteen een meer open (en wakkere) blik.

Kies voor een langhoudende lipstick.

Wil je toch eens een fellere lipkleur dragen, kies dan voor een langhoudende lipstick waarop je kan vertrouwen. Want je weet nooit wanneer je de volgende keer tijd hebt om in de spiegel te kijken of je lippen bij te werken.

Creëer een intense blik met mascara.

Beweeg je mascaraborsteltje goed heen en weer tegen je wimperaanzet. Zo creëer je een intensere blik zonder dat je oogpotlood hoeft aan te brengen.

Versterk je blik met oogpotlood.

Als je toch een paar minuutjes extra tijd hebt, kan je een donker (bruin of aubergine) oogpotlood aanbrengen heel dicht tegen de wimperrand. Dat blend ik uit met een eyelinerpenseel of met een wattenstaafje. Het is subtiel en toch versterkt het je blik.

Egaliseer je huid subtiel.

Een CC-crème of getinte dagcrème is ideaal om snel aan te brengen en je hoeft je verder niet echt op te maken. Je huid is subtiel geëgaliseerd en opgefrist, maar je ziet niet dat je make-up op hebt.

Voeg een paar druppeltjes zelfbruiner toe aan je nachtcrème.

Slechte nachtrust en vermoeidheid kan zorgen voor een doffe, vale teint. Dat kan je makkelijk oplossen door ’s avonds een paar druppeltjes zelfbruiner toe te voegen aan je nachtcrème. Je kan trouwens ook wat druppels toevoegen aan je bodylotion als je je hals en decolleté ook wat meer kleur wil geven.

Breng je foundation aan met je handen.

Breng je foundation (of CC-crème of getinte dagcrème) aan met je handen. Je bespaart tijd én door de warmte van je vingers versmelt het product sneller met je huid.

Gebruik setting spray als wenkbrauwgel.

Deze Face & Brow Fixing Spray is een setting spray én wenkbrauwgel in één. Je brengt hem aan over je volledige gelaat, kamt je wenkbrauwen in model en klaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '