Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lush Cosmetics

Van een zonnige bloemengeur tot eentje met lavendel!

Lush Cosmetics voegt drie vegan geurkaarsen toe aan het vaste assortiment

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wie vorig jaar de kerstcollectie ging bewonderen bij Lush Cosmetics, zag ‘m toen vast ertussen zitten: de geurkaars van Snow Fairy! En die was zo’n succes dat de beautyketen nu drie nieuwe geurkaarsen uitbrengt. Van een zonnige bloemengeur tot eentje met lavendel!

Wat is een bad nemen zonder een kaarsje (of tien) erbij? Niets natuurlijk! En dat heeft ook Lush Cosmetics na jaren begrepen. Het was blijkbaar een uitdagend proces om drie Lush-geuren ook in een kaars te gieren maar het is gelukt!

‘Bij Lush geloven we in lang baden bij kaarslicht. Daarom wilden we de perfecte geurkaarsen ontwikkelen die je aan je badroutine kunt toevoegen. Het was een uitdagend proces om een Lush-geur die we in parfums en bath bombs gebruiken ook in een kaars goed tot zijn recht te laten komen‘, vertelt Lush-productuitvinder Gary Shears.

Vast assortiment

De kaarsen zijn vegan en worden aan het vaste assortiment toegevoegd, en het is de bedoeling dat er in de toekomst nog zullen bij komen. Prijs voor één geurkaars van 75 gram is vijftien euro. Benieuwd naar de geuren? Dit zijn ze:

Orange Blossom

Orange Blossom

Orange Blossom

De Orange Blossom is een krachtige mix van oranjebloesem, neroli en sandelhout. De combinatie van citrus- en licht bloemige oliën zorgt voor een energieke geur. Frisse bergamot maakt je hoofd leeg, terwijl neroli een vredig en vrolijk gevoel oproept. Oranjebloesem absolue heeft een opwekkende en kalmerende werking.

The Olive Branch

The Olive Branch

The Olive Branch

The Olive Branch heeft geruststellende, houtachtige en citrusfrisse noten van bergamot, oranjebloesem en eikenmos. Rozemarijn zou een zuiverende werking hebben op lucht en geest.

Sleepy

Sleepy

Sleepy

Rustgevende lavendelolie vult de ruimte om je zo in een meer ontspannen staat te brengen. Kalmerende ylang ylang-olie wordt gezien als een natuurlijk, geruststellend middel dankzij zijn zoete en bedwelmende geur.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '