Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Routinely

Ontdek jouw specifiek serum via de app!

Ontdek dankzij Routinely hoe je je skincareroutine kan upgraden met serums op maat

Ysaline Pollet

Weet jij soms ook echt niet welke producten te kiezen uit het ellenlange aanbod aan serums, dagcrèmes en tonics? Of heb je ook het gevoel dat je huid de ene dag een ander beautyproduct nodig heeft dan de andere dag? Routinely to the rescue!

De Belgisch-Nederlandse start-up, die dertien serums in zijn aanbod heeft en een bijhorende app, combineert beauty en technologie om voor al zijn klanten een unieke skincareroutine samen te stellen. Daarbij wordt er niet alleen rekening gehouden met je huidtype. Je omgeving en hoe je eet, slaapt en leeft veranderen constant, waardoor je huid ook daaraan aangepast moet worden.

Hoe werkt het?

Alles begint met de Routinely-app, die trouwens volledig gratis is. Het enige wat je moet doen is je e-mailadres opgeven en je account bevestigen. Dan beantwoord je in de basismodule enkele vragen. Van hoe je je momenteel voelt over je huid over of hormonen invloed hebben op je huid tot welke medische huidaandoeningen je eventueel hebt.

Vier modules

Je kan de test beëindigen en je resultaten met een eerste serumadvies bekijken, of je kan meer multiplechoicevragen beantwoorden over je levensstijl. Er zijn in totaal vier modules. Hoe meer modules je afrondt en dus vragen beantwoordt, hoe specifieker Routinely advies kan geven.

Zo worden in de tweede module vragen gesteld zoals waar je het meeste tijd doorbrengt doorheen de dag, of je vaak in airconditioning zit, hoeveel je gemiddeld slaapt en of je je de laatste tijd gestrest voelt. De derde gaat over de ingrediënten in de producten die je regelmatig gebruikt en de vierde onder andere over je voeding en alcoholgebruik.

Aan het einde van de test krijg je op basis van je antwoorden – vul dus zo eerlijk mogelijk in! – jouw hoofddoelen en meer info erover voorgeschoteld en kom je te weten welke serums van Routinely je kunnen helpen om die doelen te bereiken. Tenslotte krijg je ook vier belangrijke lessen over skincare.

Luchtvervuiling en luchtvochtigheid

De test is volledig vrijblijvend, maar als je toch besluit om de aanbevolen serums aan te kopen, word je dankzij een routineschema begeleid tijdens je nieuwe skincareroutine, die je onder andere vertelt in welke volgorde je de serums best gebruikt. Omdat je ook je locatie kan opgeven, kan de app rekening houden met luchtvervuiling en schommelingen in de luchtvochtigheid. Tenslotte vertelt de app je wanneer je resultaat zal zien, aangezien dit niet na één dag al is. Zo handig!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '