Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Want je huid verdient het om extra verwend te worden.

TAKE CARE: een momentje ontspanning om de winter te verwelkomen

Elke week toont beautyredactrice Emilie je een fijn ritueel om jezelf te verwennen, en vooral om even volledig te ontspannen. Vergeet vandaag de overgang naar de donkere wintertijd met dit momentje zelfzorg.

Zoals elk jaar is de overgang naar de wintertijd een moment dat veel mensen vrezen. De dagen worden korter, de kou laat zich voelen en onze huid krijgt het zwaar te verduren (door de verwarming, de wind, de regen, enz.). Om nog maar te zwijgen van ons haar dat schreeuwt om hulp tegen het pluizen. De oplossing om je voor te bereiden op de komst van de winter? Trakteer jezelf op een moment van welzijn en pure ontspanning. Cocooning modus: geactiveerd.

Neem een warm bad

Neem een warm bad

Neem een warm bad

€ 40  –  Susanne Kaufmann

Ik begin mijn cocooning-avond door een uurtje te weken in een warm bad. Inclusief vijf eetlepels Herbal Whey Bath Nourishing van Susanne Kaufmann. Deze melk, verrijkt met actieve bestanddelen afkomstig van linde en kamille, kalmeert en voedt de huid. Hij bevat ook ontgiftende wei, die de pH-balans van de huid reguleert.

Shop hier

Leg een oogmasker

Leg een oogmasker

Leg een oogmasker

€ 30  –  Pixi

Terwijl ik van mijn bad geniet, breng ik een oogmasker aan. Ik gebruik de DetoxifEYE wegwerppleisters van Pixi om de ogen te ontzwellen en de oogcontouren te revitaliseren. Deze kleine patches, verrijkt met goud, kokos, komkommer, hyaluronzuur en andere botanische ingrediënten, zijn super aangenaam om na een lange dag op je huid te leggen.

Shop hier

Vergeet je gezichtsmasker niet

Vergeet je gezichtsmasker niet

Vergeet je gezichtsmasker niet

€ 29,90  –  Laneige

Natuurlijk mag ik mijn gezicht niet vergeten. Daar breng ik het Laneige’s Water Sleeping Mask aan. Dit veganistische masker hydrateert de huid diep met zijn gehydro-ioniseerd mineraalwater.

Shop hier

Smeer je in met lichaamsolie

Smeer je in met lichaamsolie

Smeer je in met lichaamsolie

€ 35  –  L’Occitane

Wanneer ik uit bad kom, denk ik eraan mijn lichaam te hydrateren met een voedende olie die in melk verandert wanneer ze in contact komt met water. Het voelt alsof je je huid in een sluier van zachtheid hult. Tip: breng de Cocon de Sérénité Relaxerende en Omhullende Olie altijd aan op een natte huid, zodat hij goed kan intrekken.

Shop hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '