Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kruidvat / Anke Desmet

Nee, waterproof mascara is niet de enige manier om uitlopen of stempelen tegen te gaan, weet onze beautyredactrice Charlotte.

BEAUTY VOOR BEGINNERS: ‘Hoe voorkom ik dat mijn mascara stempelt of uitloopt?’

Zit jij met de handen in het haar bij het horen van termen als ‘cleanser’ en ‘exfoliëren’? Dan ben je vast net zo’n beautydummy als onze gastredactrice Maaike van Thomas More Hogeschool. Zij schakelde de hulp van beautyredactrice Charlotte in en legde haar de twaalf vaakst gestelde vragen voor.

Beautyredactrice Charlotte: ‘Uiteraard kan je kiezen voor een waterproof mascara, want die zal sowieso minder snel uitlopen. Dan kan je ook beter een make-upremover op oliebasis gebruiken, maar zorg ervoor dat er geen olierestjes op je wimpers achterblijven. Als je wimpers vettig zijn, loopt mascara makkelijker uit. Daarnaast kan je de huid onder je ogen en oogleden afpoederen. Een droge, matte huid zorgt ervoor dat je mascara minder gaat stempelen.

Glam & Doll False Lashes Waterproof Mascara van Catrice

Glam & Doll False Lashes Waterproof Mascara van Catrice

Glam & Doll False Lashes Waterproof Mascara van Catrice

€ 3,99  –  Kruidvat

‘De iconische Glam & Doll False Lashes Waterproof Mascara (hij is écht goed) zit nu in een verpakking die voor 70 % uit gerecycleerd plastic bestaat.’

Shop hier
Tekst: Maaike Huegaerts m.m.v. Charlotte De Loose

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '