Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© By Nouchka

Zo'n sjaaltje in je haar tilt je look meteen tot een hoger niveau.

HOW TO: vier manieren om een sjaaltje in je haar te dragen

Een kleurrijk sjaaltje kan je kapsel én je outfit in een wip tot een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door deze vier snelle kapsels met een sjaaltje.

Foto’s: By Nouchka. Make-up & haar: Marlien Echelpoels voor The Mobile Makeup Bar. Productie en tekst: Charlotte De Loose.

Bandana-style

Bandana-style

Bandana-style

Plooi een vierkant sjaaltje diagonaal in tweeën zodat je een driehoek krijgt. Je bindt het sjaaltje zo rond je hoofd dat de middelste punt achteraan komt te liggen. Met de twee andere punten bind je het achteraan vast in een dubbele knoop.

Halfbun

Halfbun

Halfbun

Maak een halfbun hoog op je hoofd en maak hem vast met een dun elastiekje. Wikkel het sjaaltje rond de dot en knop het vooraan vast met een knoop of een strik en je bent good to go!

Ingevlochten

Ingevlochten

Ingevlochten

Neem al je haar samen in een lage staart en maak vast met een haarelastiekje. Knoop het sjaaltje rond de paardenstaart zodat je twee lintjes krijgt. Verdeel je staart in drie delen zoals je normaal zou beginnen te vlechten. Bij twee van delen neem je een uiteinde van het sjaaltje en dat vlecht je mee. Maak onderaan vast met een elastiekje en trek de vlecht wat open om hem voller te laten lijken.

Gestrikt

Gestrikt

Gestrikt

Maak een lage, zijwaartse staart met je haar. Als je wil, kan je de staart eerst vastmaken met een elastiekje. Knoop het sjaaltje langs onder rond de staart en maak vooraan een mooie strik.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '