Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Elke ochtend opstaan met volumineuze wimpers, een shiny manicure en brows die perfect in shape zijn? Yes, please!

3 behandelingen waar je lang plezier van hebt (en die je veel tijd besparen)

Elke ochtend opstaan met volumineuze wimpers, een shiny manicure en brows die perfect in shape zijn. Waar kunnen we tekenen? Van deze drie behandelingen heb je alvast lang plezier (en besparen je veel tijd)!

Gelnagels

Gelnagels

Gelnagels

Wat is het?

Je eigen nagel wordt verstevigd met een laagje gel. Daarboven komen een kleurtje en een glanzende topcoat.

Voordelen?

  • In tegenstelling tot gewone nagellak schilfert je kleurtje niet af en blijft je manicure perfect intact tot je die laat bijwerken (om de drie à vier weken).
  • Je nagels zijn steviger en zullen dus niet zo snel breken of scheuren. Bezoek een professionele nagelstudio waar ze gelnagels plaatsen met de juiste techniek en de juiste materialen, zo blijft je natuurlijke nagelplaat gezond en sterk.

Ervaring?

‘Hoewel ik net een pauze van een paar maanden had ingelast, zweer ik al jaren bij gelnagels. Misschien atypisch voor een beautyjournalist, maar ik heb een hekel aan nagels lakken. Ik vind het dus ­heerlijk om altijd verzorgde nagels te ­hebben zonder dat ik er zelf iets voor hoef te doen. Mijn nagels zijn dankzij het gellaagje veel steviger en krijgen de kans niet om af te breken.’

Brow dye

Brow dye

Brow dye

Wat is het?

Bij deze verftechniek worden zowel de wenkbrauwhaartjes als de huid eronder gekleurd, waardoor je wenkbrauwen meteen voller lijken. Er bestaan ­verschillende kleurtinten, zodat je steeds een naturel resultaat krijgt.

Voordelen?

  • Zowel de haartjes als de huid eronder worden gekleurd. Eventuele gaatjes worden opgevuld en je wenkbrauwen ogen voller en mooier gevormd.
  • Je wenkbrauwen worden geëpileerd en gewaxt naargelang de vorm van je gezicht, waardoor het effect altijd ­natuurlijk oogt.
  • Je staat ’s morgens op met mooi ­gevormde wenkbrauwen en hebt geen wenkbrauwpotlood of -poeder meer nodig.

Ervaring?

‘Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf mooi gevormd, maar worden naar de uiteinden toe wat lichter, waardoor ze ­minder vol lijken. Dankzij de verf lijken ze nu veel strakker en mooier gevormd. De kleur is heel natuurlijk en matcht mooi met mijn haarkleur. Ik hoef ze nu ’s morgens niet meer bij te tekenen en gebruik alleen nog wat transparante wenkbrauwgel om de haartjes in model te houden.’

Lash lift

Lash lift

Lash lift

Wat is het?

Bij een lash lift of wimperlifting wordt je natuurlijke wimper permanent gelift en gekruld. Vervolgens worden je wimpers zwart geverfd.

Voordelen?

  • Vooral als je erg lichte en/of fijne wimpers of lange en rechte wimpers hebt, zal het resultaat indrukwekkend zijn.
  • Je hebt geen mascara meer nodig, zeker als je verder niet veel make-up draagt. Wil je toch nog wat meer ­volume, dan zal een beetje mascara het kruleffect nog meer versterken.

Ervaring?

‘Mijn wimpers zijn mooi gekruld, lijken langer en zijn mooi zwart. Meteen lijken mijn ogen groter en heb ik een frissere blik. Ik ben minder geneigd om make-up te dragen. Een laagje ­CC-crème, een beetje blush en ik ben klaar! Dit is de ideale behandeling om in te plannen vóór je vakantie of als je gewoon graag tijd uitspaart in de ­badkamer.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '