Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zijn deze budgetproof make-upsponzen even goed als de real deal?

Uitgetest: de Beautyblender dupes van Action

Charlotte (31), beautyredactrice bij Flair, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Prijs/kwaliteit

Voor nog geen 6 euro krijg je 18 make-upsponzen, terwijl je voor één echte Beautyblender spons € 18,50 betaalt. Dat is best indrukwekkend.

Hoe werkt het?

Een make-upspons als deze moet je eerst nat maken onder de kraan, uitduwen en afdrogen. Daarna kan je ze gebruiken om make-up op vloeibare of crèmebasis aan te brengen. Ik gebruik zo’n spons liefst voor foundation, concealer en crèmeblush. Het zorgt ervoor dat je product mooier versmelt met je huid waardoor je een heel naturelle, glowy finish krijgt.

Pluspunten

  • Voor maar een fractie van de prijs van een échte Beautyblender krijg je een hele doos sponzen die echt niet moeten onderdoen voor the real deal.
  • De sponzen voelen heel zacht en brengen mijn make-up erg gelijkmatig aan.
  • De kleine gele sponsjes zijn mijn favoriet, want ze hebben het ideale formaat om concealer onder de ogen aan te brengen.

Minpunten

  • Ze voelen wat steviger dan de Beautyblender, dus je moet wat harder deppen.
  • Ik heb het gevoel dat de sponzen iets meer product opslorpen dan andere concurrenten.

Een blijver?

Ik had deze make-upsponzen snel meegegraaid voor in mijn make-upkit als visagist en ben héél blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb nu een flinke voorraad, waardoor ik ze minder vaak hoef te wassen.

Productinfo

Make-upsponzen – € 5,95 – Action.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '