https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Koopjes scoren of een centje bijverdienen was nog nooit zo gemakkelijk.

5 van de beste apps om tweedehands spullen te kopen en verkopen

In een tijd van ecologisch leven en Marie Kondo-makeovers, is spullen doorverkopen populairder dan ooit. Zeker nu het zo makkelijk kan vanop je telefoon. Op deze vijf apps scoor je de beste koopjes of verdien je een mooi centje bij.


Vinted


We worden om de oren geslagen met reclame voor Vinted en dat zorgt ervoor dat je ondertussen véél spullen vindt op de app. Met 21 miljoen gebruikers wereldwijd en dagelijks 23.000 nieuwe accounts is het dé online place to be voor het kopen en verkopen van tweedehands spullen. Wat natuurlijk ook betekent dat je veel concurrentie hebt, als koper en als verkoper. Extra leuk op Vinted is dat je heel specifiek kan zoeken. Zo ga je bijvoorbeeld makkelijk op zoek naar een kimono, een broek met wijde pijpen of een salopette voor zwangere buikjes, en kan je ervoor kiezen enkel spullen te zien die zich bij je in de buurt bevinden, zodat je vervelende verzendingskosten vermijdt.

Vinted voor Android

Vinted voor iPhone

United Wardrobe


Kleren in tweedehandswinkels zijn niet altijd even fashionable, en vaak moet je dan ook goed snuffelen om een leuk item te vinden. Op United Wardrobe is dat allesbehalve het geval. Omdat er goed geselecteerd wordt wat er op de site komt en de foto’s allemaal kwalitatief en aantrekkelijk zijn, beginnen je vingers al snel als een gek stukken naar je winkelmandje te verplaatsen. Je zoekt er minder makkelijk naar een specifiek stuk dan op Vinted, maar de kans dat je op modieuze, mooie stukken stoot, is wel groter bij United Wardrobe. Het is maar wat je zoekt, dus.

United Wardrobe voor Android

United Wardrobe voor iPhone

The Next Closet


Shopaholics met een duurdere smaak, kunnen hun portemonnee een beetje sparen door op The Next Closet te shoppen. Hier is enkel plaats voor designerspullen en af en toe een duurder merk – bijvoorbeeld COS en American Vintage – maar dan aan een sterk verminderd prijsje. Als je een beetje geluk hebt, zou je weleens een designertas kunnen scoren voor enkele honderd euro’s. Je kan er trouwens enkele pareltjes van moderedactrice Catherine scoren!

The Next Closet voor Android

The Next Closet voor iPhone

 

2dehands.be


Om de app van 2dehands.be kan je nu eenmaal niet heen. Met z’n miljoenen zoekertjes die dagelijks massaal worden aangevuld, is het veruit de grootste zoekertjessite- en app van België. Wat je ook zoekt, op de app van 2dehands kan je het so-wie-so vinden.

2dehands.be voor Android

2dehands.be voor iPhone

TicketSwap


Ook op tickets voor festivals, concerten, sportwedstrijden en ander leuks kan je serieus besparen. Op TicketSwap wordt de een z’n ongeluk jouw gelukje, want je kan er tickets overkopen van mensen die zelf niet meer naar het evenement kunnen gaan. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen, waardoor het de veiligste manier is om last minute toch nog aan een ticketje voor dat uitverkochte festival, feestje of concert te geraken.

TicketSwap voor Android

TicketSwap voor iPhone

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten