Home LOL Zuurpruim belt politie voor ‘illegale’ waterglijbaan en hun reactie is geweldig

Zuurpruim belt politie voor ‘illegale’ waterglijbaan en hun reactie is geweldig

Za-lig.

De zomer is er om plezier te maken, plannetjes tot uitwerking te brengen en te genieten van de zon. En daar kan zelfs een azijnpisser of twee niets tegen beginnen. Wanneer een van de buren van de Amerikaanse Katlen Joyce Smith de politie belde omdat zij en haar familie en vrienden een zogezegd illegale waterglijbaan gebouwd hadden naast de weg, maakte die hun dag ongewild nóg beter dan hij al was.

Waterpret met de politie

Katlen en compagnie waren de 4th of July, de nationale feestdag in de Verenigde Staten, aan het vieren met wat onschuldige waterpret, wanneer twee politie-agenten langskwamen om te kijken wat er aan de hand was. Agenten Lee en Jones waren gestuurd na een telefoontje van een buur die niet opgezet was met de (zalige) glijbaan die aangelegd was langs de weg en waarvan de kinderen in vuilzakken en opblaasbootjes roetsjten. Helaas voor de zagende zuurpruim in kwestie vonden de agenten dat er helemaal niets mis was met de slip-and-slide. Meer nog: ze wilden ‘m zelf weleens proberen! Kwestie van helemaal zeker te zijn dat het veilig was, waarschijnlijk.

Posted by Chuckie Velvet on Sunday, July 2, 2017

More awesome sauce. Yes!!!

Posted by Katlen Joyce Smith on Sunday, July 2, 2017

Katlen vertelde aan ABC News dat ze haar oren amper kon geloven wanneer de vrouwelijke agente vroeg of ze een vuilniszak kon krijgen. ‘Maar ze nam haar radio af en ging er gewoon voor!’ Daarna wou haar collega Jones het ook proberen. Hij paste helaas niet in een vuilniszak, maar een van de jongens bood hem zijn zijn opblaasboot aan en samen maakten ze de afdaling. Jones zette zelfs een record door sneller dan wie dan ook beneden te geraken. ‘Het was de beste slide van de drie dagen dat de glijbaan er heeft gelegen. Hij was de enige die helemaal van boven naar beneden is geraakt in een beweging.’

When the cops get called because of the slip and slide we built in the road ……One of the best moments ever.Video Cred—–> Travis Barker Vaughn EagledoveTo use this video in a commercial player or broadcast, contact licensing@storyful.com

Posted by Katlen Joyce Smith on Sunday, July 2, 2017

Katlen en haar buren deelden de video’s van de agenten op Facebook en ze worden volop bekeken, geliket en gedeeld. En dat allemaal dankzij een onverdraagzame party pooper!

Meer grappige verhalen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.