Home LOL ‘What’s under there?’: meisje gaat viraal met perfect antwoord op vraag om...

‘What’s under there?’: meisje gaat viraal met perfect antwoord op vraag om naaktfoto’s

Watch and learn, ladies.

Wanneer de 16-jarige Jacquie een onschuldige foto van zichzelf in een handdoek en met gezichtsmasker op naar een vriend stuurt, heeft ze zelfs niet door dat die zijn fantasie weleens op hol kan doen slaan. Ze wimpelt zijn vasthoudende interesse in wat er onder die handdoek zit zo geweldig goed af, dat het gesprek viraal gaat.

Jacquie en haar (vriendschappelijke) vriend Michael zitten samen in het comité dat het galabal van hun middelbare school organiseert. Wanneer ze berichtjes aan het sturen zijn over hun outfits, vraagt Michael aan Jacquie om hem een foto in haar jurk te sturen. Maar het Amerikaanse meisje komt net uit de douche en heeft bovendien een gezichtsmaskertje gelegd, dus legt ze hem met ‘n foto uit waarom ze even ‘niet gezien kan worden’.

naaktfoto

Nu zien wij niets seksueels aan de foto die Jacquie stuurde, maar voor een 16-jarige jongen ligt dat waarschijnlijk wat anders. Want hé, hoe opwindend zijn blote schouders?! Anyway, Michael begint uit het niets te vissen naar pikante foto’s, maar Jacquie besluit haar eigen spelletje te spelen met hem. Watch and learn, ladies.

naaktfoto

naaktfoto

naaktfoto

naaktfoto

naaktfoto

naaktfoto

naaktfoto

Jacquie postte de hele uitwisseling op Tumblr en zegt dat heel wat mensen Michaels opmerking ‘I’m gonna get what I want’ vrij creepy vonden. ‘Maar we zijn wel echt vrienden, hij is niet een of andere random jongen uit m’n klas, dus ik vond het best grappig’, vertelde ze aan Buzzfeed. Na de kamerjas ‘beval’ Michael haar trouwens nog alle kledingstukken uit te doen, waarop ze hem een pikzwarte foto stuurde en zei dat het donker was in haar kamer. En de winnaar is…Jacquie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.