Home LOL Deze Britse meisjes smokkelden op een opvallend subtiele manier drank binnen op...

Deze Britse meisjes smokkelden op een opvallend subtiele manier drank binnen op hun galabal

Je denkt dat je 't niet ziet, but once you do...

drank
© Twitter @eleanorclrke

Afstuderen is een grootse gebeurtenis, die groots gevierd moeten worden. Met een galabal dus, en vooral veel bubbels. Ene Eleanor, een Britse blondine, rekende er niet op dat haar school genoeg van dat laatste zou voorzien, en smokkelde dan maar haar eigen voorraad gouden genot binnen. Twitter heeft haar nu uitgeroepen tot held omwille van de opvallend subtiele – of subtiel opvallende? – manier dat ze dat deed.

Clutch?

Galakleedjes en hakken aan, haar gedaan, make-up on point en clutches in de aanslag: Eleanor en haar vriendinnen zien er op hun typische galabalfoto uit alsof ze klaar zijn voor een feestje. En of ze dat zijn, ze hebben zelfs hun eigen voorraad drank bij! Maar waar? Het is niet alsof ze een zak wijn in hun broek of onder hun bloes kunnen verstoppen, zoals we deden op de festivals, toch? Wel, Eleanors metallic clutch blijkt een enorme flacon te zijn waarin zij en haar vriendinnen drank naar binnen smokkelen! Door de manier waarop ze’t vasthoudt, had je ‘t niet door, toch? Je was niet de enige, want de Britse schreef bij de nu al legendarische foto’s op Twitter dat ze nog altijd niet weet hoe ze ermee weg is gekomen. Ge-ni-aal, zeggen we u.

Eleanors tweet werd ondertussen al meer dan 300.000 keer geliket en meer dan 60.000 geretweet. Het Twitterverse noemt haar intellectueel, een inspiratie, iconisch en nog veel meer. Moest je je het afvragen: haar spullen stopte Eleanor in de clutch van een vriendin.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.