Home LOL LOL: ‘PLL’-acteurs Shay Mitchell en Ian Harding doen de ‘Spicy Ramen Challenge’

LOL: ‘PLL’-acteurs Shay Mitchell en Ian Harding doen de ‘Spicy Ramen Challenge’

Zou jij 'm aandurven?

Fans van Shay Mitchell weten dat de Canadese actrice al een tijdje een eigen YouTube-kanaal heeft. Ze post er vlogs tijdens tripjes naar het buitenland, maar ook grappige filmpjes samen met collega-acteurs en YouTube-sterren. In haar laatste video doet ze samen met ‘Pretty Little Liars’-acteur Ian Harding de beruchte ‘Spice Ramen Challenge’.

De ‘Spicy Ramen Challenge’ is een bekende uitdaging op YouTube waarbij twee mensen het tegen elkaar opnemen en de meest pikante ramennoedels eten. Degene die het eerst blust met melk of naar het toilet loopt omdat zijn of haar maag het niet aankan, verliest.

In het restaurant waar Shay Mitchell en Ian Harding de challenge doen, gaan ze nog een stapje verder. Deelnemers mogen tussendoor wel een slok melk of water drinken, maar moeten wel een gigantische kom razend pikante noedels verorberen in amper een halfuur tijd. Breng je het tot een goed eind, dan komt je foto op de wall of fame van de eettent. Shay ziet het helemaal zitten, Ian daarentegen… Wij krijgen het al warm wanneer we nog maar een blik werpen op de kleur van die noedelsoep.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.