Home FASHION & BEAUTY Beauty VIDEO: ‘PLL’-actrice Shay Mitchell laat ons haar dagelijkse make-uplook zien

VIDEO: ‘PLL’-actrice Shay Mitchell laat ons haar dagelijkse make-uplook zien

Watch and learn!

Shay Mitchell
YouTube: Shay Mitchell

Shay Mitchell ziet er van nature prachtig uit en heeft eigenlijk helemaal geen make-up nodig, maar fans van de actrice kunnen in onderstaande tutorial zien hoe de ‘PLL’-ster zich opmaakt op een doodnormale dag. Inclusief tips van bekende make-upartiesten!

‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell is een natural beauty en we zijn stiekem een beetje jaloers op haar prachtige huid. Gelukkig heeft Shay een tutorial opgenomen op haar YouTube-kanaal waarin ze laat zie hoe ze haar make-up doet op een doodnormale dag.

In het filmpje zie je dat Shay enorm veel belang hecht aan haar basis én een grote fan is van contouren. Tijdens de make-uptutorial zie je hoe de actrice vorm geeft aan haar gezicht door zowel crème- als poederproducten te gebruiken.

Om het geheel af te werken, brengt ze haar wenkbrauwen nog in model. Vervolgens geeft ze haar ogen meer definitie en wat kleur door met enkele zachte oogschaduwtinten te werken. En last but not least brengt de ‘PLL’-ster al deppend nog een vleugje lippenstift aan. Gaan wij zeker ook eens proberen!

Wil je nog meer lezen over Shay Mitchell:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.