Home LOL HEBBEN: Goat Yoga Party is hét gezelschapsspel dat je dit najaar moet...

HEBBEN: Goat Yoga Party is hét gezelschapsspel dat je dit najaar moet spelen

Wring jezelf in de meest grappige posities mét een opblaasbaar geitje op je rug, schouders of zelfs hoofd.

© firebox

Nu het buiten kouder wordt, is er niets leuker dan gezellig binnen te blijven en een gezelschapsspel te spelen met vrienden of familie. Ben je Monopoly of Levensweg een beetje beu? Probeer dan eens Goat Yoga Party. Het knotsgekke spel bezorgt je sowieso een avond vol plezier.

Yoga is de laatste jaren enorm populair geworden. Er bestaan dan ook talloze varianten op: in een sauna, in een hangmat of met geitjes! Van deze laatste vorm zagen we af en toe al eens een keischattig filmpje opduiken op onze sociale media. Het zou een combinatie zijn van meditatie en fun. Terwijl je relaxed in lotushouding op je matje zit, springen er een aantal geitjes vrolijk rondom jou, knabbelen ze aan je haren, snuffelen ze aan je voeten of komen ze gewoon op jou zitten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hilarische avond

Het nadeel is dat die beestjes natuurlijk niet zindelijk zijn, dus je moet toch even uitkijken waar je die zonnegroet doet. En natuurlijk heeft niet iedereen een of meerdere geitjes in zijn of haar tuin rondlopen. Gelukkig bestaat er daarom nu Goat Yoga Party. Bij dit gezelschapsspel moet je je in de meest gekke bochten wringen terwijl je een opblaasbaar geitje op je rug, schouders of zelfs hoofd balanceert. Meeeih!

Wie de beste houding heeft én Germaine – of hoe je de geit ook wil noemen –  niet laat vallen, krijgt de hoogste score. Je kan het spel online kopen bij Firebox voor € 30.99 euro. Daag je vrienden of familie uit en beleef een hilarische avond. Dit is ook een tof geschenkje voor de komende feestdagen: ideaal om de honger aan te zwengelen voor je aan die kerstmaaltijd begint of om al die kroketjes wat te laten zakken voor je aan het dessert begint.

PS: er raakten geen dieren gewond bij het spelen van dit spelletje.

Lees ook: