Home Lifestyle HEBBEN: Drinkopoly is hét ideale bordspel voor een (on)vergetelijke avond met je...

HEBBEN: Drinkopoly is hét ideale bordspel voor een (on)vergetelijke avond met je vriendinnen

Deze variant op het populaire Monopolyspel is perfect voor iedereen die houdt van een glaasje of twee, drie, ...

© jacalyn beales via unsplash & drinkopoly

Wil je die film op een girls night eens inruilen voor iets actiever? Speel dan Drinkopoly met je vriendinnen. Dankzij dit bord/drankspel beleef je sowieso een (on)vergetelijke avond.

Monopoly is een van de meest populaire bordspelletjes ooit. De ideale bezigheid voor op een druilerige zondagnamiddag samen met de hele familie. Wil je het spel ook eens spelen op een funky vrijdag- of zaterdagavond met je vriendinnen? Ga dan voor de 18+-variant Drinkopoly.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toffe uitdagingen

Het spel heeft 44 vakjes en neemt je mee langs verschillende cafés, cocktailbars en clubs. Je krijgt verschillende toffe opdrachten zoals Truth or Dare, armworstelen of tongbrekers. Weiger je iets te doen of slaag je niet in je opzet? Dan moet je een shotje of glaasje drinken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De winnares is diegene die alle uitdagingen tot een goed einde brengt, als eerste uit is én nog op haar benen kan rechtstaan. Het spelletje is het ideale tijdverdrijf voor een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenavond of gewoon een zalige girls night.

Je kan Drinkopoly met zes personen spelen en het is online te koop via CoolGift.  Het spel kost je zo’n 32,95 euro . De ferme kater én de avond om nooit meer te vergeten (afhankelijk van hoeveel shotjes je natuurlijk achterover sloeg), krijg je er gratis en voor niks bij. Santéekes!

Nog meer leuke Monopolyspelletjes: