Home Lifestyle ZALIG: binnenkort kan je meespelen in een levensechte versie van Monopoly

ZALIG: binnenkort kan je meespelen in een levensechte versie van Monopoly

Levensechte Monopoly
© Getty

Aan alle valsspelers, geldwolven en wannabe bankdirecteurs: maak jullie klaar voor Monopoly 2.0, want het spel krijgt binnenkort een levensechte versie! Je hoeft je wellicht niet te verkleden in een hoedje of hond om te mogen deelnemen, maar je moet je wel voorbereiden op een grote, en dat mag je letterlijk nemen, upgrade van het bordspel.

Je zal voor de verandering in teams moeten werken om met de jackpot aan de haal te gaan. Samen met een paar vrienden moet je je over een gigantisch bord verplaatsen om zo de meeste gronden, huizen en hotels te verzamelen en de andere spelers te plunderen. Hasbro, de fabrikant van het immens populaire spel liet in Metro UK weten dat het bedrijf de handen in elkaar slaat met het productiebedrijf Selladoor om de live-versie tot stand te brengen.

Geheime locatie

‘We werken al meer dan een jaar samen aan dit spannende partnerschap en ontwikkelden een concept om een van ‘s werelds grootste bordspelmerken tot leven te wekken in een avontuurlijk landschap. Zo hopen we om in de toekomst nog meer levensechte spelletjes te introduceren’, vertelde David Hutchinson, CEO van Selladoor Worldwide, aan de krant.

Het spel zal volgend jaar in Londen geïntroduceerd worden, maar waar en wanneer je het zal kunnen spelen, is voorlopig nog een goed bewaard geheim. Om je kansen te vergroten, kan je in de kerstvakantie misschien wel een kleine citytrip maken om de wereldberoemde Londense straten en locaties (denk: Oxford Street, Buckingham Palace en Camden Town) te verkennen. Win-winsituatie!

Lees ook: