Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: chocolademoussekerststronk met Magnums

ZON(DIG)DAG: chocolademoussekerststronk met Magnums

Met andere woorden: een kerststronk à la Zon(dig)dag!

Nu Kerstmis voor de deur staat kon redactrice Robine het ui-te-raard niet laten om een goeie ouwe kerststronk, maar dan à la Zon(dig)dag te maken. Aanvallen!

Wie houdt er nu niet van de kerstperiode? En welk onmens is er nu niet te vinden voor een kerststronk op Kerstmis? Deze kerstbûche, gevuld met chocolademousse en Magnums én rijkelijk overgoten met chocoladeganache, maakt van jou familielid van het jaar!

Ingrediënten voor deze luxueuze kerststronk:

  • 1 l slagroom
  • 70 g poedersuiker
  • 250 g melkchocolade
  • 2 Magnums
  • 2 uur in de diepvries
  • 250 ml slagroom
  • 200 g pure chocolade
  • eetbare versiering (ik gebruikte een mengeling van Dr. Oetker-strooisels, te verkrijgen bij Albert Heijn, en 2 mini-Magnums)

20 min. voorbereiding & 2 uur in de diepvries

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea

Meer Zon(dig)dag: