Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Smelt!

ZON(DIG)DAG: chocolademoelleuxs met een minimagnum erin

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Tijd voor een klassieker! Vandaag maakt redactrice Robine chocolademoelleuxs, maar dan net een tikkeltje anders. Ze laat er minimagnums in smelten. Yes, please!

Ingrediënten voor 3 moelleuxs:

  • 2 eierdooiers
  • 2 eieren
  • 100 g witte kristalsuiker
  • 50 g bloem
  • 110 g boter
  • 100 g pure chocolade
  • snufje zout
  • een koffielepeltje bakpoeder
  • 3 minimagnums


 

10 min. voorbereiding, 2 uur afkoelen & 8 min. in de oven

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea


Meer Zon(dig)dag:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '