

Robine van Tilburg
chef online
chef online
mei 20, 2018
Tijd voor een klassieker! Vandaag maakt redactrice Robine chocolademoelleuxs, maar dan net een tikkeltje anders. Ze laat er minimagnums in smelten. Yes, please!
Ingrediënten voor 3 moelleuxs:
- 2 eierdooiers
- 2 eieren
- 100 g witte kristalsuiker
- 50 g bloem
- 110 g boter
- 100 g pure chocolade
- snufje zout
- een koffielepeltje bakpoeder
- 3 minimagnums
10 min. voorbereiding, 2 uur afkoelen & 8 min. in de oven
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier