Home Lifestyle Zomerbar van Rock Werchter wordt dubbel zo groot

Zomerbar van Rock Werchter wordt dubbel zo groot

Daarnaast maakte de organisatie bekend dat er in juli nog extra concerten gepland zullen worden.

festival
© Luis Quintero via Unsplash

Goed nieuws voor wie geen kaartje te pakken kreeg voor de zomerbar van Rock Werchter. Naar aanleiding van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad van gisteren wordt de capaciteit opgetrokken van 200 naar 400 personen. Wie op de wachtlijst stond, moet de komende dagen zijn mailbox dus goed in de gaten houden.

Fans van Rock Werchter kregen vorige week wel héél goed nieuws. Het zou dit jaar dan toch niet muisstil blijven op het festivalterrein. De organisatie van het festival kondigde namelijk aan dat ze in het begin van de maand juli een heuse zomerbar op poten zetten. Toen was de ticketverkoop beperkt tot 200 personen en we moeten jullie dan ook niet vertellen dat de tickets voor LIVE2020 meteen uitverkocht waren.

Beperkte beschikbaarheid

Toch komt er na de Nationale Veiligheidsraad van gisteren goed nieuws voor mensen die net naast een kaartje grepen. Vanaf 1 juli mogen er namelijk openluchtevenementen tot 400 personen worden georganiseerd. Bij Rock Werchter hebben ze de capaciteit van hun zomerbar dan ook meteen opgetrokken. Stond jij sinds vorige week op de wachtlijst voor een ticket? Dan kan jij in de komende dagen wellicht goed nieuws verwachten. En ook wie niet op de lijst staat, kan nog steeds zijn kans wagen. Op de website van Ticketmaster kan je voor enkele shows nog een beperkt aantal tickets kopen. Snel zijn is dus de boodschap!

En er is nog meer goed nieuws, want wegens het grote succes blijft het hoogstwaarschijnlijk niet bij één weekend. Op de website van het festival staat er namelijk te lezen dat de organisatie grootste plannen heeft met hun zomerbar. ‘Wegens groot succes zal de reeks zomerbarconcerten een vervolg krijgen in juli. Snel meer daarover. Stay tuned.’ Wie het alsnog niet gelukt is om een ticket te bemachtigen, kan de website van Rock Werchter dus maar beter goed in de gaten houden. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.