Home Lifestyle Kinepolis steekt deze zomer de drive-in in een nieuw jasje met Kinepolis...

Kinepolis steekt deze zomer de drive-in in een nieuw jasje met Kinepolis On Tour

In juli en augustus kan je genieten van enkele topfilms en dit op een aantal bijzondere locaties in ons land.

Kinepolis on tour
© Kinepolis

De drive-in is terug van weggeweest! Kinepolis komt deze zomer in samenwerking met VRT met het extra belevingsconcept Kinepolis On Tour. Zo zal je komende zomermaanden kunnen genieten van enkele iconische films en dit op een aantal bijzonder locaties in ons land.

We hebben onze bioscoopbezoekjes de voorbije maanden enorm gemist. Gelukkig openen de cinemazalen binnenkort weer de deuren in ons land, maar dat is nog lang niet alles. In samenwerking met VRT pakt Kinepolis namelijk uit met het concept Kinepolis On Tour.

Bijzondere locaties

De zomer zal er dit jaar misschien nog een beetje anders uitzien dan we gewoon zijn, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we de komende maanden niet voorzichtig mogen genieten van enkele uitstapjes. Voor alle filmliefhebbers staat er alvast een unieke bioscoopervaring op de planning, want het concept van de drive-in werd in een nieuw jasje gestoken. Zo kan je de komende maanden genieten van enkele iconische films en dit op een aantal bijzondere locaties.

Een eerste optie is alvast om je wagen te parkeren in de idyllische velden van Maldegem voor de vertoning van ‘Interstellar’. Daarnaast kan je ook in de schaduw van het magische kasteel van Alden Biesen in Bilzen wegdromen bij een romantische film.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op de website van Kinepolis vind je alvast alle informatie over de reeds bevestigde locaties, de programmatie en de online voorverkoop. Elke dag voorziet het evenement tot drie keer toe plaats voor 250 wagens. Per wagen betaal je 25 euro inkom en dit ongeacht het aantal inzittenden. Wie wil, kan ter plaatse online snacks of een drankje bestellen. Betalen doe je met je smartphone en vervolgens brengt iemand je bestelling tot aan je wagen. Handig!

Kinepolis On Tour gaat door van 3 juli tot en met 31 augustus. De komende weken zullen de nieuwe locaties, inclusief programmatie, bekendgemaakt worden op de website.

Lees ook: