Home Lifestyle Film ZIEN: veelbelovende trailer van ongewone superheldenfilm ‘Shazam!’

ZIEN: veelbelovende trailer van ongewone superheldenfilm ‘Shazam!’

Met wie wil jij hem gaan bekijken?

YouTube

Wat als je als doodgewone jongen plots superkrachten krijgt? Het overkomt het veertienjarige pleegkind Billy Batson in de ongewone superheldenfilm ‘Shazam!’.

Billy Batson is op zijn jonge leeftijd al uit verschillende tehuizen weggelopen. Hij is ervan overtuigd dat hij voor zichzelf kan zorgen, maar mag dat wettelijk pas op zijn achttiende. Hij wordt nu geplaatst in een liefdevol gezin waar hij onder andere een andersvalide jongen van zijn leeftijd als broer krijgt.

Freddy wordt gepest op school en Billy besluit het op te nemen voor zijn nieuwe broer. Als dank daarvoor wordt hij door de oude tovenaar Shazam uitgekozen als ‘kampioen’ en krijgt hij al zijn superkrachten. Voor hij het beseft, zit Billy plots in een volwassen lichaam en kan hij de meest gekke dingen. Samen met Freddy ontdekt hij waartoe hij allemaal in staat is. Vliegen, een betonnen paal kapotslaan, röntgen-zicht, noem maar op en Billy doet het.

Feelgoodfilm

In het begin is het allemaal grappig en onschuldig, tot Billy ontdekt dat hij zijn superkrachten onder de knie moet krijgen om de kwaadaardige Dr. Thaddeus Sivana te verslaan. Zachary Levi kruipt in de huid van de ongewone superheld Shazam, Freddy wordt gespeeld door Jack Dylan Grazer en Asher Angel speelt Billy Batson.

‘Shazam!’ is een heerlijke feelgoodfilm die je absoluut moet zien. Je moet wel nog even geduld uitoefenen, want de film komt pas volgend jaar op 3 april in de bioscoop. Hieronder kan je alvast de veelbelovende trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.