Home Lifestyle ZIEN: dit privé-eiland is perfect voor een vakantie met vrienden

ZIEN: dit privé-eiland is perfect voor een vakantie met vrienden

Uniek én betaalbaar!

Instagram: @diana_dang

Wij hebben de ideale locatie gespot voor jouw volgende vakantie met vrienden! Op vakantie gaan met jouw beste vrienden zorgt altijd voor onvergetelijke herinneringen en maakt reizen extra leuk. Voeg aan die mix een privé-eiland toe en je hebt ongetwijfeld de beste zomer van je leven!

Op Airbnb vind je altijd de meest onverwachte locaties voor een unieke overnachting. Onze nieuwste ontdekking op de populaire site lijkt zó weggerukt uit een droom. Bird Island is een klein privé-eiland niet ver van de kust van Belize, in Centraal-Amerika.

Met een korte boottocht vanuit het stadje Placencia sta je in twintig minuten op het eiland. Je vindt er een huisje met een aparte hut, voldoende ruimte om met vier personen te verblijven. De adembenemende locatie is ideaal om te snorkelen, zwemmen of om te ontdekken met een bootje.

☑️: vacation on a private island with your best friends #bucketlist 😆😎🏖️

A post shared by Diana (@diana_dang) on

Voor € 442 per nacht kan dit privé-eiland van jou zijn. Je kan hier terecht met een groep van vier personen, voor een verblijf tussen vier tot zeven nachten. Wees er wel snel bij, want het is al volgeboekt tot juni 2018.

Bekijk onderstaande video om even bij weg te dromen.

Bekijk hier Bird Island op Airbnb.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.