Home Uit & thuis 5 coole low budget Airbnb’s

5 coole low budget Airbnb’s

Airbnb.com
Als je op citytrip bent, wil je kunnen shoppen, terrasjes doen, lekker eten… Dus moet er bespaard worden op hotelkosten. Via Airbnb.com kan je toch nog in stijl slapen. Wij zochten de coolste low budget Airbnb’s uit!

Cheap chillen in Lissabon

Een bed mét a view op het Castelo de São Jorge, meer heb je toch niet nodig in Lissabon? Voor maar 13 euro per nacht overnacht je in dit leuke hostel op de top van Lissabon. In de prijs zit ook nog eens een yummy ontbijt én gratis wiFi inbegrepen.

coole lowbudget Airbnb's

Oh oui, Paris!

Voor een luttele 25 euro per nacht is deze flat midden in Montmartre helemaal van jou! Oké niet helemaal, want je deelt hem met de host Alexandre, maar je bent er volledig vrij. Zijn enige huisregel is simpel: smile and have a positive attitude. Lijkt ons niet moeilijk als je op zo’n toplocatie slaapt.

coole lowbudget Airbnb's

Klein, fijn én in Berlijn

What you see, is what you get! En dat is dus een comfortabele slaapbank in een mini-, maar oh zo schattige kamer. De flat deel je met de host, maar je mag ook gebruikmaken van de keuken en de badkamer. Voor 28 euro per nacht slaap je cheap, maar gezellig in hartje Berlijn!

coole lowbudget Airbnb's

Pracht en Praag

Deze Airbnb haalde onze top 5 dankzij de leuke inrichting. En het mooie prijskaartje natuurlijk: vanaf 22 euro per nacht verblijf je in Praag. Het appartementje ligt niet in het toeristische gedeelte, maar dat geeft je de kans om het échte leven in Praag te ontdekken. Wil je graag naar het centrum? Dan kan je op 5 minuten wandelafstand de tram nemen.

coole lowbudget airbnb's

Thuiskomen in Londen

In dit familiehuis in Londen – mét twee katten en een schildpad – mag jij als gast verblijven. Je voelt je er direct thuis dankzij de gezellige inrichting. Vanaf 35 euro per nacht voel jij je helemaal at ease in Londen.

coole lowbudget Airbnb's

*5 adembenemende Airbnb's in het groen

*5 waanzinnige lofts op Airbnb

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.