Home Uit & thuis 5 waanzinnige lofts op Airbnb

5 waanzinnige lofts op Airbnb

airbnb.com
Op reis willen we vooral genieten van de cultuur, goed eten en fijn gezelschap. Toch kan het verleidelijk zijn om op Airbnb te zoeken naar een fenomenaal verblijf boven ons budget. (Deze 5 lofts houden je alvast binnen!) 

Hangen in NY

In New York barst het van de lofts. Dé uitblinker op Airbnb is gegarandeerd deze lichte loft in Brooklyn. Voor zo’n 546 euro per nacht kan je chillen in deze coole living met hangmat en schommel. Te duur?  Deze loft is geschikt voor tien personen, dus delen maar!

lofts airbnb

Cosy schuilen in Londen

Deze gezellige loft is de ideale schuilplaats in het regenachtige Londen. Slechts twee personen kunnen er in vertoeven. Klinkt romantisch? Voor 270 euro per nacht kan je er met je crush schuilen.

lofts airbnb

Charmant logeren in Parijs

Deze loft ligt griezelig dicht tegen Père Lachaise. Laat je niet afschrikken door de ligging. Dit is de meest charmante en fijne loft uit Parijs dankzij de overload aan lichtinval en rustieke decoratie. Voor maar 45 euro per nacht heb je er je eigen slaapplekje.

lofts airbnb

Luxueus verblijven in Barcelona

Zin om helemaal over the top te gaan met je verblijfplaats? In Barcelona vind je dan wel de ideale loft. Check zeker deze loft met giga dakterras en wellness. Gapen toegestaan!
Prijskaartje? 1100 euro per nacht.

lofts airbnb

Wij houten van Berlijn

De prijs naar de meest unieke loft van Airbnb gaat gegarandeerd naar deze uit Berlijn. Deze loft bestaat uit heel veel hout en 10 ‘cabines’. Deze cabines zijn slaapplaatsen. Voldoende dus om de loft met 15 vrienden te huren voor 350 euro per nacht.  Je kan ook voor het yolo-principe gaan en je verblijfje delen met 15 vreemden. It’s up to you!

lofts airbnb

Volgende week varen we naar onze favoriete Airbnb's op het water!

*Wat wordt jouw volgende vakantie?

*Ik ga op vakantie en ik neem mee…